Sundgot før Odd-kampen: - Hard kamp om plassene

Etter en uke fylt med god intensitet og bra trøkk på trening slår Arild Sundgot fast at det er knallhard kamp om startplassene mot Odd på søndag.

Annonse:

- Det er mange som vil vise seg fram. Og det er mange som har sjansen til å spille på søndag. Det er bare å melde seg på, og det er det mange som har gjort. Det er hard kamp om plassene, sier Arild Sundgot.

Les også: Bli med Fugla Airways ut i Europa!

Den midlertidige hovedtreneren velger helt bevisst å vente med å gi signaler om hvilke spillere som er inne i startoppstillingen. Først på den siste treninga før kamp deler han inn lagene i det som kan se ut som elleveren som får starte.

- Jeg vil at alle skal få en mulighet til å vise seg fram gjennom treningsuka. Alle er med i vurderingen om å få starte kampen.

- Kan det bli forandringer på laget som startet mot Strømsgodset?

- Ja, det kan det bli. Det kommer an på uka. Hvem som står opp og viser seg fram. Og A-kampen på mandag og B-kampen på tirsdag teller også, svarer 40-åringen.

Les også: Vil du være med å forsterke troppen i sommer?

Sundgot tror at søndagens kamp mot Odd fort kan bli hans siste som hovedtrener - i og med at Eliteserien tar sommerferie etter den kommende runden. Og er selvsagt hissig på at han fortsatt skal være ubeseiret når søndagens kamp, med avspark klokka 18.00, er spilt.

- Det blir vel mest sannsynlig den siste kampen med meg som hovedtrener. Og den kampen vil vi gjerne vinne, sier Sundgot.

Han har analysert hovedtrenerdebuten mot Strømsgodset, som endte 1-1, og er klar på hva som må forbedres før søndagens kamp i Skien.

- Vi har sett kampen og gått gjennom den med gutta, og det er en god del ting vi må rette på inn mot Odd-kampen. Vi ønsker litt mer variasjon i spillet. Dessuten må vi fylle på med mer folk i boksen, sier Arild Sundgot.

Les også: Magnus Knudsen (17): Ballgutt og A-lagsmann

Annonse fra Eliteserien: