Bli en del av LSK-familien - og få gode fordeler hos våre samarbeidspartnere!

Annonse:

Bli medlem

Ønsker du å være en del av LSK-familien? Ved å bli medlem hos oss støtter du klubben i ditt hjerte samtidig som du får gode tilbud og fordeler tilbake.

Det er enkelt å melde seg inn. Klikk på lenken og fyll inn skjemaet:

Klikk her for å melde deg inn i Lillestrøm Sportsklubb

Medlemskap koster:

• Barn (til og med 15 år): 100kr
  • Honnør (fra 67 år): 250kr
  • Voksen: 400kr

Medlemskortet er nå elektronisk. Last ned Spoortz-appen i App Store eller Google Play, og benytt E-posten du får faktura på som brukernavn. Trykk «glemt passord» for å motta passord.

Hvis du ønsker et fysisk medlemskort må du betale 50 kroner ekstra på fakturaen.

Medlemsfordeler

Vi i LSK setter umåtelig stor pris på alle våre medlemmer og ønsker å gi noe tilbake. I tillegg til deltakelse på årsmøtet og fordeler ved viktige kamper, som cupfinalen, har vi flere medlemstilbud hos andre bedrifter.

Medlemsfordelene er gode, og det jobbes med å skaffe enda flere!

G-Max Strømmen

Puma-produkter: 30 prosent rabatt (gjelder ikke LSK-profilerte varer)

Fotballsko: 30 prosent rabatt

Annet sortiment i butikken: 15 prosent rabatt (gjelder ikke el-sykler, elektronikk, våpen/ammunisjon, optikk og allerede nedsatte priser)

I løpet av året blir det gjennomført klubb- og medlemsdager der det vil bli gitt ekstra fordelaktige priser.

Egon Lillestrøm

15 prosent rabatt på all mat for LSK-medlemmer.

Spesialtilbud på frokostmenyen for 110 kroner.

DNB Eiendom

Ved å oppgi at du er medlem av LSK, vil du få fordelaktige tilbud ved salg gjennom DNB Eiendom.

Høyt & Lavt Lillestrøm

50 kroner rabatt ved kjøp av ordinær billett med følgende LSK-kode: lskmedlem2019

Riis Bilglass

20 prosent rabatt på montering av solfilm, ripefolie og lyktepolering.
Gratis påfyll av spylevæske ved oppmøte på en av våre avdelinger på Romerike.

Mestergull Anthony Sandberg AS

10 prosent rabatt på ordinære varer (ikke bunadssølv).

For spørsmål om medlemsskap - send mail til: [email protected]

Annonse fra Eliteserien: