Vil du være med å forsterke troppen i sommer?

Takket være støtten fra folk som er glad i LSK, har klubben det siste året kunne ha hentet spillere som Thomas Lehne Olsen, Charles Ezeh og Ebyie Moses. Nå jobber vi hardt for å forsterke laget i sommer.

Annonse:

LSK står foran den mest begivenhetsrike høstsesongen på mange år med Europa League-kvalifisering, kvarfinale i cupen hjemme mot Bryne - og en tett og jevn innspurt i Eliteserien. Der det er kort vei både oppover og nedover på tabellen.

For å stå best mulig rustet, ønsker klubben å forsterke laget i sommer. Sportssjef Simon Mesfin har flere spennende spillere på blokka, men vi ligger noe bak budsjett, blant annet på grunn av litt skuffende tilskuertall, og håper derfor det er mulig å få med flere støttespillere på laget.

Derfor lanserer vi nå også i år #VIERLSK-spilleren - der publikum får muligheten til å være med på å forsterke troppen før vi spiller Europa League-kvalifiseringen borte mot LASK Linz torsdag 26. juli.

Pengene som kommer inn øremerkes utelukkende til å hente inn nye spillere denne sommeren. Takket være #VIERLSK-spilleren i fjor, klarte vi å hente Charles Ezeh, Ebyie Moses og Marco Tagbajumi. I vinter var inntektene fra God fugl-aksjonen avgjørende for at vi kunne kjøpe Thomas Lehne Olsen fra Tromsø.

Sommerens overgangsvindu åpner 20. juli. Lillestrøm Sportsklubb blir svært takknemlig for alle som ønsker å kjøpe en andel i #VIERLSK-spilleren.

Trykk her hvis du vil bidra til å forsterke LSK sommeren 2018!

VIPPS ditt valgfrie beløp til 118038 (#VIERLSK-spilleren).

Kjøper du 5 andeler vil du få en Puma-piquet hvor det trykkes #VIERLSK-sponsor 2018.

Kjøper du 10 andeler vil du få en signert Puma-drakt og en Puma-piquet hvor det trykkes #VIERLSK-sponsor 2018.

Kjøper du 20 andeler vil du få en signert Puma-drakt, Puma-jakke og en Puma-piquet hvor det trykkes #VIERLSK-sponsor 2018.

For mer info - trykk her!

Annonse fra Eliteserien: