Bli med Fugla Airways ut i Europa!

For Fugla skal til Europa - hurra, hurra! Og nå kan du bli med - enten på charterflyet eller charterbussen.

Annonse:

Mange har lurt på om klubben chartrer et eget fly til bortekampen mot LASK Linz i 2. runde av Europa League-kvalifiseringen torsdag 26. juli. Og etter hektisk jobbing er det nå klart: Det blir charterfly til Linz.

Her får du all info rundt turene vi arrangerer til Linz!

«Fugla Airways» fyller opp flyet med spillere, støtteapparat, administrasjon, sponsorer og supportere, og reiser etter planen fra Gardermoen klokka 12.00 onsdag 25. juli. Flyet lander i Linz, og hjemreise er ved midnattstider etter kampslutt. Turen koster kr. 7.550,-, og inkluderer flyreise, kampbillett og transport tur/retur flyplass i Linz.

Men det er også muligheter til å ta turen ut i Europa via landeveien. Vår samarbeidspartner Charterbuss setter opp tur med LSK-bussen. Bussen går direkte til Linz tirsdag morgen 24.juli og er tilbake i Lillestrøm lørdag ettermiddag 28. juli. De blir to overnattinger på bussen og to netter på hotellet Ibis Linz. Turen koster kun kr. 3.450,- og inkluderer busstur, 2 netter på Ibis Linz i dobbeltrom med frokost. Tillegg for enkeltrom: 500,-. Send en mail til [email protected] for påmelding.

Vi garanterer god stemning og et minne for livet for de som velger å bli med - enten ankomsten blir i luften eller langs bakken! I løpet av første uka i juli vil vi komme med Info om kampbilletter til de som reiser til Linz på egenhånd. La oss sammen sørge for at LSK setter farge på den første bortekampen i Europa på ti år!

Les også: Få med deg VM- og Eliteserie-kveld på Åråsen mandag 2. juli

Annonse fra Eliteserien: