Sang for Kippe - vant to sesongkort på Åråsen

Halvor Jordbakke (i midten) sang LSK-slagere for Frode Kippe på testimonial-banketten på lørdag - og var blant fem heldige vinnere som vant sesongkort etter å ha prikket 11 rette på «Kippe-kupongen» til Norsk Tipping.

Annonse:

Norsk Tipping hedret den mangeårige Lillestrøm-kapteinen med å dele ut to sesongkort til fem vinnere i forbindelse med Kippes avskjedskamp på lørdag.

- Det var gledelig å se hvor mange som både deltok på konkurransen og ikke minst møtte opp i LSK-Hallen for å hylle Frode Kippe. Et stort grattis fra Norsk Tipping til de dyktige og heldige vinnerne, sier Thomas Johansen, rådgiver for samfunnskommunikasjon, sport og event i Norsk Tipping.

Hele 583 deltagere deltok i konkurransen, men ingen klarte 12 rette. 18 klarte 11 rette, og av de ble følgende fem vinnere trukket ut:

Mads Kjølen, Per Christian Babik, Renate Høiholt, Kristin Lange og Halvor Jordbakke.

Her kan du kjøpe sesongkort på Åråsen i 2020!

Sistnevnte jublet høyt da han fikk beskjed om at han var blant de heldige som vant to sesongkort på Åråsen i 2020. 

- Jeg ble veldig overrasket og veldig glad. Jeg pleier ikke å ha vinnerlykke, og slengte inn noen kryss bare for moro skyld. Jeg fulgte litt med i starten på hvordan jeg lå an, men da det første som skjedde var corner - og ikke innkast som jeg hadde tippet - regnet jeg med at det var game over, forteller Halvor Jordbakke.

Les også: Nils bor på Vestlandet - kjøpe syv sesongkort

Men den mangeårige LSK-supporteren svarte rett på resten av spørsmålene, og dermed ble det likevel to sesongkort i premie fra Norsk Tipping.

- Jeg har hatt sesongkort i veldig mange år, men hadde ikke kjøpt ennå for 2020. Så det passet bra. Nå blir det sesongkort på KFL-feltet for både sønnen min og meg, sier Jordbakke.

Han er mannen bak LSK-slageren «Vi er Fugla», og sammen med Øyvind Wilson og Egil Hjorteset underholdt han med nydelig musikk på banketten etter Kippes testimonial.

- Det var veldig hyggelig. Du kommer litt på innsiden av klubben når man er med på et sånt type arrangement, og jeg fikk pratet en del med både gamle og nåværende spillere. Det virker som om det er god stemning i troppen. Og jeg har inntrykk av at det er positivt at vi har fått inn Geir Bakke. At det stilles litt større krav, rett og slett. Nå som jeg for en gangs skyld har hatt hell og lykke med meg - og vunnet to sesongkort - regner jeg med at lykken har snudd for LSK også. Samtidig håper jeg at mange kjøper sesongkort i år slik at stemninga blir slik den skal være på Åråsen. Satser på at det blir en minnerik sesong som ender med opprykk, sier Halvor Jordbakke.

Fredag 31. januar går fristen for å fornye ditt faste sete på Åråsen ut. Via denne lenken kan du fornye sesongkortet ditt!

Les også: Signerte ny avtale: Charterbuss.no-tribunen er her

Annonse fra Obos-ligaen: