Prøv deg på «Kippe-kupongen» - vinn sesongkort

Norsk Tipping hyller Frode Kippe (42) med «Kippe-kupongen» i forbindelse med legendens testimonial i LSK-Hallen lørdag 25. januar. Fem vinnere får to sesongkort på Åråsen i premie.

Annonse:

Thomas Johansen, rådgiver samfunnskommunikasjon, sport og event i Norsk Tipping, synes det er på sin plass å gi 42-åringen oppmerksomhet nå som en helt spesiell fotballkarriere er slutt.

- Kippes lange fartstid i norsk fotball gjør ham nok til en av de spillerne som har vært oftest med på kamper på Tippekupongen og Oddsen. Det er en bauta og en fantastisk representant for norsk fotball som nå legger opp, og Norsk Tipping ønsker å takke han for en enestående karriere og lykke til videre med et liv utenfor fotballbanen, sier Thomas Johansen.

Les også: Roar Strand klar for Kippe-avskjeden: - En stor ære

I anledning den nåværende toppspillerutviklerens siste kamp som spiller gjør dermed Norsk Tipping litt stas på stopperklippen. Spillselskapet på Hamar har laget en egen «Kippe-kupong» - der publikum kan tippe på ulike scenarioer som kan skje i løpet av kampen. Som for eksempel om Kippe får gult kort, om han lager frispark før det er gått fem minutter - og om dagens LSK-lag vinner med mer enn ett mål mot «Kippe All Stars».

Her kan du prøve deg på «Kippe-kupongen» - der de med flest rette kan vinne to sesongkort på Åråsen i 2020-sesongen. Totalt ligger ti sesongkort i potten.

Lørdagens kamp har avspark klokka 15.00 i LSK-Hallen. Et lag bestående av Kippes tidligere lagkamerater - med Roar Strand som «special guest star» - møter årets LSK-lag i det som også blir Geir Bakkes første kamp som Lillestrøm-trener.

Her kan du kjøpe billett til Kippes testimonial!

Annonse fra Eliteserien: