Strand klar for Kippe-testimonial: - En stor ære

Norsk klubbfotballs mestvinnende spiller, Roar Strand, gleder seg stort til å hylle Frode Kippes lange fotballkarriere i lørdagens avskjedskamp i LSK-Hallen.

Annonse:

Strand - som fyller 50 år 2. februar - spilte 439 toppseriekamper og la opp i en alder av 40 år etter 2010-sesongen. Akkurat der ble han i fjor overgått av Kippe - som la opp som 41-åring og med 441 seriekamper på øverste nivå i Norge.

Men trønderens 16 seriemesterskap og fem norgesmesterskap er ingen i nærheten av å matche.

Her kan du kjøpe billett til Kippes avskjedskamp!

På lørdag knyter løpsmaskinen igjen på seg støvlene for å spille på Frode Kippes lag bestående av gamle fotballvenner i det som blir LSK-legendens testimonial.

- Det skal bli morsomt og endelig få spille med Frode - og ikke mot ham - når sjansen plutselig dukket opp. Vi har da hatt noen dueller opp gjennom årene, men det var alltid en fin tone. Selv om Frode ikke er den første du vil møte i en duell, for og si det sånn... En typisk solid lagspiller som var beryktet på dødballsituasjoner. Det blir en stor ære for meg å være med på denne kampen. Jeg gleder meg, selv om formen har vært bedre, sier Roar Strand.

Han fikk selv sin testimonial som Rosenborg-spiller høsten 2010. Frode Kippe var blant spillerne som deltok i den kampen.

Les også: Disse skal spille Frode Kippes testimonial

PS! Akkurat som Frode Kippe fikk Roar Strand sin egen hyllest i form av en sang da han la opp. Sjekk den ut her!

Her er Frode Kippe-sangen «Alt for Lillestrøm»!

Annonse fra Eliteserien: