Kippe før lørdagens avskjed: - Gleder meg fælt

Årets første treningskamp er også Frode Kippes velfortjente testimonial. Den mangeårige LSK-kapteinen gleder seg stort til å ta farvel som spiller sammen med tilskuere, venner, lagkamerater og støtteapparat.

Annonse:

- Det ble en helsvart avslutning på 2019, så jeg har veldig lyst til å få takket for all støtten på en skikkelig måte. Jeg håper mange kommer slik at vi får en fin dag sammen, sier Frode Kippe.

Her kan du kjøpe billett til Kippes testimonial!

Han har samlet sammen en stor gjeng bestående av tidligere lagkamerater - og noen motspillere gjennom karrieren - som skal spille 2 x 45 minutter mot årets Lillestrøm-lag.

Les også: Disse er klare for Kippes testimonial

- Samtidig er det den første kampen til Geir (Bakke) som trener. Vi skal spille mot et bra lag, så jeg har prøvd å finne en ellever som fortsatt holder et bra nivå. Jeg håper vi kan gi dem en god match i starten. Jeg har jo fått med Erling Knudtzon, Mathis Bolly og Olivier Occean på topp, i tillegg har vi flere gode aktive spillere bakover på banen også. Etter hvert kommer en god og mett Torgeir Bjarmann inn, og Tom Gulbrandsen skal skyte noen skudd, så det blir nok god underholdning, sier Frode Kippe.

- Hvilke spillere er de største usikkerhetsmomentene?

- Jeg er fryktelig usikker på formen til Kasey Wehrman, men han har jo balltalentet og pondus. Knærne til Peter Werni tror jeg holder kun på banketten. Det blir nok korte innhopp på noen. Jeg gleder meg fælt. Tror det blir veldig god underholdning, og oppfordrer alle til å ta turen.

Tirsdag morgen var det nesten solgt 600 billetter til Kippes testimonial. LSK-Hallen har plass til 1800 tilskuere. Her kan du sikre deg billett!

Se video-intervju med Kippe før lørdagens testimonial:


Annonse fra Obos-ligaen: