Nils bor på Vestlandet - kjøpte syv sesongkort

Nils W. Krog og sønnen Vetle (bildet) bor på Karmøy, men det er ingen hindring for de lojale Lillestrøm-supporterne: I år har Nils kjøpt syv sesongkort - der han gir bort fem av dem til organisasjonen Hjelpende Hender på Skjetten.

Annonse:

Slik ønsker Krog - opprinnelig fra Fetsund - både å støtte klubben han elsker, og samtidig gi noe til fem personer som kan tenke seg å gå på Åråsen, men som kanskje ikke har råd til det.

Her kan du lese mer om organisasjonen Hjelpende Hender!

- Jeg har jo to egne sesongkort som guttungen og jeg bruker så ofte vi har anledning. I begynnelsen av januar sendte jeg en melding til Hjelpende Hender (som gir et bidrag i hverdagen til folk som trenger det) og spurte hvor mange sesongkort de kunne ha bruk for. De fikk tilbakemelding fra fem personer som gjerne kunne tenke seg sesongkort på Åråsen. Så da får jeg litt bedre samvittighet når jeg ikke tar turen selv, sier Nils W. Krog, til vanlig lærer på Åkrehamn videregående skole på Karmøy.

Fredag 31. januar går fristen for å sikre deg ditt faste sete på Åråsen ut - her kan du kjøpe sesongkort for 2020-sesongen!

Selv om han har bodd mange år på Vestlandet, er kjærligheten til LSK minst like stor som da han bodde i Fetsund.

- Da jeg flyttet for 20 år siden sa mora mi at jeg måtte finne meg et annet fotballag, men hun skjønner seg ikke på fotball - og det har selvsagt aldri vært snakk om å bytte lag. Selv om Haugesund spiller Champions League-finale, så bretter jeg heller håndklær enn å få med meg den. Heldigvis har jeg klart å hjernevaske guttungen også, sier Krog og ler.

Sønnen Vetle (15) hadde jobbdager i LSK i november i fjor - da han blant annet gjorde et imponerende godt intervju med Simen Rafn - og drar også på Lillestrøm-kamper så ofte han kan.

Far og sønn gleder seg som bare det til sesongstart.

- Vi er klare for seriestart, og vi får i hvert fall med oss de tre første seriekampene. Det er viktig at vi kommer oss opp i Eliteserien så fort som mulig. Vi skal ikke ha noen reprise à la Moss eller Fredrikstad. Nedrykket i fjor var helt uvirkelig. Jeg lå på stuegulvet og skrek inn i sakkosekken i fem minutter, og det var snørr og tårer da guttungen ringte fra Åråsen. Men jeg har god tro på at vi skal rykke rett opp. Nå kan vi slutte å tenke på at vi alltid må forsvare rekorden for å unngå nedrykk. Vi kan få et mer offensivt fokus, og det at vi fikk Geir Bakke som ny trener var langt over det man kunne forvente, sier Nils W. Krog.

Oppfordringen fra den svorne LSK-patrioten er klar: Bli med på å gjenreise Lillestrøm - kjøp sesongkort nå!

Annonse fra Obos-ligaen: