Signerte ny avtale: Charterbuss.no-tribunen er her

Ærverdige tribune øst - den gamle hovedtribunen som så dagens lys i 1978 - har fått nytt navn de kommende årene: Charterbuss.no-tribunen.

Annonse:

Charterbuss har vokst betydelig siden selskapet ble med i LSKs sponsornettverk høsten 2015, og har nå flyttet virksomheten fra Skjetten til større lokaler på Nannestad.

I flere år har de stått for LSK-bussen, og i fjor prydet logoen også strømpene. Daglig leder Johnny Alves Horve er fornøyd med at Charterbuss de to neste årene nå vil få profilering gjennom tribune øst, i tillegg til en aktiv tilstedeværelse i sponsorpoolen.

- Vi satser litt annerledes i år enn tidligere. Vi har fått et godt samarbeid med Volvo Buss, så nå har vi bestilt en helt ny LSK-buss. Den skal være klar til den første seriekampen på Hamar. Og vi forlater strømpene til fordel for Charterbuss.no-tribunen. Det blir en veldig bra synlighet, sier Johnny Alves Horve.

Her kan du sikre deg sesongkort for 2020!

Gjennom samarbeidet er han også blitt sterkt følelsesmessig engasjert i Lillestrøm Sportsklubb. Selv om 2019 endte med et dramatisk nedrykk, er Charterbuss minst like ivrige på å være en del av LSK-familien.

- Vi har nesten mer lyst til å bidra nå som LSK er i OBOS-ligaen. Man putter ikke bare inn penger for at vi skal gjøre business, man blir jo også en del av LSK når man er i sponsornettverket. Det er mye følelser i sving. Men jeg ser veldig positivt på den kommende sesongen, og tror det blir en stor opptur for oss alle. Jeg har allerede droppet påskeferien for å kjøre spillerne til Hamar 5. april. Jeg gleder meg sinnssykt til den kampen, sier han.

- Den nye avtalen med Charterbuss gjelder ut 2021, og vi er utrolig glade for at det gode samarbeidet fortsetter. I år vil også LSK-bussen bli brukt enda mer, både av A-laget, rekruttlaget, juniorlaget og gatelaget. Samtidig vil vi oppfordre publikum til å leie LSK-bussen, sier daglig leder i LSK, Robert Lauritsen.

Her kan du bestille reiser med Charterbuss!

Annonse fra Obos-ligaen: