Offensive unggutter klare for sesongoppkjøring

Dylan Murugesapillai (18), Henrik Skogvold (17) og Jørgen Sveinhaug (18) er alle unge romerikinger som nå er med for fullt i sesongoppkjøringen med A-laget.

Annonse:

De talentfulle juniorene har alle proffkontrakt og ser virkelig fram til å bryne seg med de beste i hardkjøret som venter de neste dagene og ukene.

Les også: Dylan Murugesapillai skrev proffkontrakt med LSK

- Deilig å starte opp igjen og trene med de store gutta. Det er nå jeg virkelig får kjenne på hvordan det er å være en Eliteserie-spiller. Dette er det første steget i en proffkontrakt. Det er bra, altså, sier Dylan.

Henrik Skogvold fikk sin debut i Eliteserien i fjor, og signerte tidligere i år på sin andre proffkontrakt med LSK.

- Man kommer inn med litt mer erfaring og kunnskap enn man gjorde i fjor vinter. Jeg føler at jeg har tatt noen steg, men har fortsatt mye å gå på, sier Skogvold.

- Har du satt deg noen mål for 2022-sesongen?

- Jeg har mål om å få et godt innhopp, og forhåpentligvis flere, i Eliteserien, svarer den kvikke angrepsspilleren fra Kjeller.

Les også: Endelig er gutten til høyre LSK-spiller: - Veldig gøy

Nes-gutten Jørgen Sveinhaug - som kom fra Hvam som 14-åring - har allerede trent mye med A-laget, og har også fått flere kamper som keeperreserve i Eliteserien. Også han fikk sin første proffkontrakt med LSK i fjor.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny sesong. Det blir mye fremover, og det blir gøy. Jeg fikk G18-landslagsdebut mot Slovakia i fjor også, så håper det blir flere muligheter der også, sier Jørgen Sveinhaug.

Les også: Hardkjøret i gang for LSK-spillerne

Annonse fra Eliteserien: