Endelig er gutten til høyre LSK-spiller: - Veldig gøy

De første fotballminnene til Colin Rösler handler om pappa Uwe som spiller og trener i Lillestrøm. I dag gjennomførte den lille gutten til høyre på bildet sin første A-lagsøkt som LSK-spiller.

Annonse:

- Veldig gøy. Det er noe jeg har gledet meg veldig til. Jeg har trent med klubben før, men da var det ikke som Lillestrøm-spiller. Det er ganske speiselt å være her offisielt som Lillestrøm-spiller. Jeg gleder meg veldig, sier 21-åringen etter mandagens treningsøkt i LSK-Hallen.

Bildet med storebror Tony ble tatt like etter at pappa Uwe Rösler ble hentet til Åråsen sommeren 2002 og bidro sterkt til at LSK reddet plassen i Eliteserien det året. Før 2005-sesongen overtok han treneransvaret i klubben, og tyskeren ble en like populær trener som han var spiller.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

2000-modellen Colin Rösler har mange gode minner fra den tiden, selv om han ikke var gamle gutten.

- Storebror trente med LSK, og jeg var tre-fire år og ville så klart være med på treningsøktene bak hallen her. Da var det å ta på seg fullt LSK-tøy med leggskinn og fotballsko mens jeg sto på sidelinja og spurte treneren om jeg kunne få være med. Til slutt fikk jeg noen minutter på slutten av treningene. Gode minner, sier Colin Rösler med et smil.

Hele familien Rösler, ikke minst hans norske mor, er veldig glade for at yngstemann er blitt LSK-spiller.

- De synes det er veldig gøy, og er glade for at noen i familien igjen bor i Norge. Det blir nok flere turer på dem til Norge og Åråsen, 

«Can’t wait for 25.5», kommenterte Uwe Rösler på LSKs Instagram-konto da vi la ut terminlista.

- Det første vi så etter da terminlista ble lagt ut var når vi skulle spille hjemme mot Vålerenga. Så han gleder seg veldig til den kampen (25. mai). Jeg tror kanskje hele familien vil være på Åråsen da. Det blir spesielt. Helt siden jeg var liten gutt har jeg hatt lyst til å spille de store kampene på Åråsen.

På mandagens første økt manglet blant andre afrikanerne som har fått en uke ekstra hjemme og noen andre nøkkelspillere. Rösler rakk å vise seg fram med flere gode involveringer i småbanespillet i LSK-Hallen.

- Han er den profilen vi føler vi så da vi kartla ham. En fin type med total innlevelse på banen, sier trener Geir Bakke.

GLEDER SEG: Colin Rösler er glad for å være en del av LSK, og har store ambisjoner.
GLEDER SEG: Colin Rösler er glad for å være en del av LSK, og har store ambisjoner.

- Selv om jeg spiller i en annen posisjon, så er det mange som har sagt at jeg er veldig lik faren min. Både hvordan jeg beveger meg og løper, og at jeg har den samme vinnerviljen. Enten det handler om kortspill, tennis, trening eller Vålerenga på Åråsen, sier Colin Rösler.

Den tidligere Manchester City- og Breda-midtstopperen har store ambisjoner på vegne av LSK.

- Laget hadde en bra sesong i fjor. Vi håper alle å ta det neste steget i år, og håper på topp tre. Det blir en tøff oppkjøring, men alle kommer til å gi hundre prosent for at laget blir litt bedre enn i fjor. Så kommer det vel et par nye spillere til i løpet av oppkjøringa. Jeg er sikker på at vi kommer til å få et bra lag og en bra tropp.

Annonse fra Eliteserien: