Dylan Murugesapillai (17) skrev proffkontrakt med LSK

Nok et stort talent signerer sin første proffkontrakt med LSK: G17-landslagets Dylan Murugesapillai skrev i dag under på en treårskontrakt. Det gleder både hovedpersonen selv, G19-trener Rune Haavelmoen og sportssjef Simon Mesfin.

Annonse:

- Det er selvfølgelig gøy å nå et mål som jeg har jobbet hardt for. Det har vært målet helt siden jeg kom hit fra Frogner i 2017, sier en lykkelig Dylan Murugesapillai.

- Det er veldig fortjent at han har fått proffkontrakt. Dylan har jobbet hardt for det over tid. Han har kommet seg over enkelte nedturer, og blitt en betydelig sterkere spiller. Han er veldig anvendelig, har god fotballforståelse og kan spille i mange posisjoner. Han kom hit som midtstopper, men har spilt mest indreløper - og back på landslaget. Men han kan også spille dypt på midten og på kanten. Dylan er nysgjerrig og alltid opptatt av å finne ting som kan gjøre ham bedre, sier G19-trener Rune Haavelmoen.

- Mine første barndomsår var i Hvam IL. Men det var i Frogner det begynte å dra seg til. Frogner IL er en viktig del av meg. De fire årene jeg hadde der var veldig viktig for meg. Ikke minst utviklet jeg meg som person der. Så en stor takk til Frogner, sier gutten som vokste opp på Neskollen.

Les også: Leandro Elvestad Neto (16) skrev proffkontrakt

Sportssjef Simon Mesfin er glad for at nok et stort talent signerer proffkontrakt med LSK - selv om flere andre klubber har prøvd å hente Dylan.

- Det har vært interesse fra andre klubber som har lokket med spilletid på A-laget, men vi er glade for at Dylan valgte å bli i LSK. Vi gleder oss til å følge utviklingen hans, sier Mesfin.

Nå vil gutten som fyller 18 år i januar trene jevnlig med A-laget fremover.

- Det er hyggelig å se at andre klubber også har sett mine kvaliteter, men per nå er Lillestrøm den rette klubben for meg til å ta nye steg. Nå får jeg neste sesongoppkjøring med A-laget, og det gleder jeg meg veldig til, sier Dylan Murugesapillai.

PS! Kunne du tenkt deg å kjøpe Fuglafamilien-genseren som Dylan har på seg? Eller Aldri aleine-hettegenseren til Simon? Ta kontakt med [email protected]

Her kan du kjøpe sesongkort for 2022-sesongen på Åråsen!

Annonse fra Eliteserien: