Krogstad: - Tror det blir et kjempeår for Lillestrøm

Fredrik Krogstad (24) var langt nede etter nedrykket, men to måneder før seriestart ser han bare muligheter - og tror sesongen blir et stort løft for LSK.

Annonse:

Midtbanemotoren er svært fornøyd med hvordan det nye trenerteamet har kommet inn og staket ut den videre kursen.

Her kan du kjøpe sesongkort for 2020-sesongen!

Årets to første treningskamper har endt med to seire og null baklengsmål: 2-0 mot Tromsø og 3-0 mot Ull/Kisa.

- Jeg synes vi ser veldig bra ut. Vi har fått trent veldig bra, og vi begynner å få en tydelig spillestil. Det vi trener på får vi vist fram i kampene. Veldig positivt, sier Krogstad.

Les også: Solid 3-0-seier: Unggutta senket Ull/Kisa

Det er ikke til å legge skjul på at nedrykket var tungt å svelge for 24-åringen.

- Det var tøft. Det er fortsatt vanskelig å sette ord på det. Jeg var helt i kjelleren. Det var en tung jul og en tung oppstart. Men Geir (Bakke) og det nye trenerapparatet har klart å snu på det. Vi virker offensive, og vi er en veldig motivert gjeng som er klare til å ta fatt på oppgaven som venter, sier midtbanespilleren.

At bortefeltet på Briskeby ble utsolgt mer enn to måneder før seriepremieren har gitt hele LSK-troppen et ytterligere løft.

- Det er jo kjempepositivt. Vi har skrytt av fansen utallige ganger, men det er nå de fortjener mest skryt. Den entusiasmen og støtten sier litt om Lillestrøm som klubb også. Fansen støtter oss ikke bare når det går bra, de bidrar ekstra når det går dårlig. At det kommer så mange på den første seriekampen mot HamKam tror jeg bare er med på å starte en kjempefin sesong. Forhåpentligvis skal vi vinne masse kamper. Det blir litt derby-følelse over seriestarten, sier Fredrik Krogstad - og avslutter:

- Jeg tror det blir et kjempeår for Lillestrøm - uten tvil.

Les også: Slo Tromsø 2-0: Knudsen (18) imponerer Bakke

Se video-intervju med Fredrik Krogstad her:


Annonse fra Obos-ligaen: