Ellevill interesse for serieåpningen: 1400 billetter solgt

Serieåpningen borte mot HamKam er fortsatt over to måneder unna, men fotballfeberen bare stiger og stiger blant Lillestrøm-supporterne. Nå er 1400 billetter solgt til bortesupporterne på Briskeby.

Annonse:

Kanari-Fansens leder Tony Johansen er nesten målløs. Først ble 500 billetter revet bort på ni timer. Uken etter la HamKam ut ytterligere 300 billetter som forsvant omtrent på et blunk. I dag ble de siste billettene på borteseksjonen lagt ut - og klokka 19.00 mandag kveld var det totalt solgt rundt 1400 billetter.

Her kan du sikre deg plass på Briskeby søndag 5. april! Slik går du fram: Velg HamKam-LSK, skriv inn mobilnummer, velg felt G1, skriv koden LSK20

- At vi har forhåndssolgt tett opp mot 1100 billetter når det er over to måneder til avspark viser bare hvor unik supporterkultur vi har i Lillestrøm. Hele Hamar skal virkelig få oppleve hvordan det vil være å få besøk av Sportsklubben. Det vil være gulsvart uansett hvor du går i sentrum søndag 5. april. Og ordet «hjemmebane» skal nok en gang runge når vi feier Briskebybanden ut av egen stadion, sier Tony Johansen.

Her kan du sikre deg sesongkort på Åråsen i 2020!

Han tror det er gode muligheter for at samtlige 1300 billetter som er lagt ut til LSK-supporterne er solgt. I så fall håper han at HamKam kan utvide borteseksjonen. 

- Da må vi gå i ny dialog med HamKam om det er mulig å avse enda et felt til oss. Men per nå er det usikkert. Det vil i så fall hjelpe veldig om vi selger ut i løpet av morgendagen (tirsdag), sier Tony Johansen.

Les også: Rørt Kippe takket for seg med gamle lagkamerater

Se video-intervju med Otto Fredriksson og Mathis Bolly etter Frode Kippes testimonial:


Annonse fra Obos-ligaen: