Solid 3-0-seier: Unggutta senket Ull/Kisa

(Lillestrøm - Ull/Kisa 3-0) Ungguttene Simon Bakken (17), Lars Ranger (20) og Mikkel Rakneberg (17) noterte seg for hver sin scoring da Ull/Kisa gjestet LSK-Hallen fredag formiddag. Det siste målet var en perle der alle tre var sterkt delaktige.

Annonse:

Vi starter med det siste først: Lars Ranger og Mikkel Rakneberg kombinerte på lekkert vis på høyresiden før sistnevnte slo et presist innlegg til Simon Bakken. Den unge spissen kastet seg fram og bredsidet 3-0 opp i nettaket.

DEBUT-JUBEL: Her jubler Simon Bakken for sitt første A-lagsmål! Foto: Emil Saglien Ruud
DEBUT-JUBEL: Her jubler Simon Bakken for sitt første A-lagsmål! Foto: Emil Saglien Ruud

En aldeles strålende scoring!

- Veldig morsomt! Ekstremt deilig å putte. Det handler om å senke skuldrene, prøve å få vist meg fram og ta sjansen. Jeg følte jeg hadde et bra innhopp og ga alt, sier Bakken - som sammen med Rakneberg fikk sin første kamp for A-laget.

Les også: Slik skal de bygge Lillestrøm Sportsklubb

I første omgang hadde Ull/Kisa et lite overtak, men i andre omgang tok LSK over - ikke minst takket være de unge spillerne som ble byttet inn.

- Jeg synes vi hadde relativt god kontroll hele kampen. Vi som spilte i andre omgang leverte solid. Noe slurv er det jo, men jeg er fornøyd. Man merker tempoforskjellen. Det går enormt mye fortere, og man får litt innbytterpuls - da blir man jo fortere sliten. Trodde jeg skulle være mer nervøs, men når jeg kom utpå, tenkte jeg bare fotball og da gikk det av seg selv, sier Rakneberg.

Han satte selv inn 2-0-målet.

GLEDE: Mikkel Rakneberg slapp jubelen løs etter å ha scoret på corner. Foto: Emil Saglien Ruud
GLEDE: Mikkel Rakneberg slapp jubelen løs etter å ha scoret på corner. Foto: Emil Saglien Ruud

- Det var en corner, som ble slått på bakre. Ballen falt ned hos meg, og da var det ikke så vanskelig å sette den, sier debutant Rakneberg.

Høyreback Lars Ranger sendte LSK i ledelsen en halvtime før slutt - med vebstrebeinet.

- Det var en kontring jeg ble med opp på. En kontring som jeg egentlig følte hadde dødd ut litt. Så kom innlegget, og der sto jeg. Det var veldig deilig å score mot gamle lagkamerater, spesielt Walstad, flirer Lars Ranger.

- Veldig gøy å se at de unge gutta begynner å vise seg frem på A-laget. Det er mange som kommer opp. Så er det på tide at flere av oss unge får mer spilletid også. 

- Tror du dette blir året der flere av de unge slår gjennom på A-laget?

- Det kan hende. Jeg skal ikke si det for sikkert, men kanskje, sier Lars Ranger med et lurt smil om munnen.

En annen ung spiller som har tatt store steg, Magnus Knudsen, fikk sine første 90 minutter mot Jessheim-laget. Han var godt fornøyd med det som skjedde etter pause.

- Jeg spilte en helt grei kamp. Fikk noen gode involveringer, og dekket mye rom. Så var det spennende å få prøve seg som kant. Uvant posisjon, men det er lærerikt, sier den fremadstormende 18-åringen. 

Neste treningskamp er mot Mjøndalen lørdag 15. februar klokka 14.00 i LSK-Hallen.

Slik spilte LSK (4-3-3): Matvei Igonen – Simen Rafn (Lars Ranger i 45 min.), Sheriff Sinyan (Erik Tobias Sandberg i 45 min.), Tobias Salquist (Philip Slørdahl i 45 min.), Josef Baccay (Simen Kind Mikalsen i 45 min.) – Aleksander Melgalvis (Charles Ezeh i 45 min.), Ifeanyi Mathew (Fredrik Krogstad i 45 min.), Kaan Kairinen – Daniel Gustafsson (Mikkel Rakneberg i 23 min.), Thomas Lehne Olsen (Simon Bakken i 23 min.), Magnus Knudsen.

Her kan du kjøpe sesongkort for 2020!

Annonse fra Obos-ligaen: