Slo Tromsø 2-0: Knudsen (18) imponerer Bakke

(Lillestrøm - Tromsø 2-0) Geir Bakke sa seg godt fornøyd med lagets innsats i den solide seieren mot Tromsø i årets første virkelige treningskamp. Og han varsler allerede nå at unggutten Magnus Knudsen (18) kan få betydelig med spilletid når seriealvoret begynner.

Annonse:

18-åringen sto for en god prestasjon da han skjøt inn ledermålet etter 12 minutter, og gjorde mye bra ellers også i kampen mot Tromsø.

- Det var deilig å åpne scoringskontoen. Jeg fikk et mål i sesongoppkjøringen i fjor også, men det ble ikke så mange flere enn det. Håper på flere i år, sier Knudsen.

Ebiye Moses scoret også et flott mål da han skrudde inn 2-0 fra distanse i andre omgang. Det ble også sluttresultatet i en kamp Lillestrøm fort kunne ha vunnet med enda større sifre.

- En ganske jevnspilt første omgang, men jeg synes vi skapte mest. Det kollektive defensive spillet synes jeg er ganske bra. Vi er litt passive noen ganger i første omgang der vi tillater trafikk bak ryggen vår uten at vi er helt på. Men jeg synes vi har ganske god kontroll. Det blir scoret fine mål, og vi skaper en del, sier Geir Bakke.

Her kan du kjøpe sesongkort på Åråsen i 2020!

Etter en måned i jobben som LSK-trener har han latt seg imponere av mange spillere, og han legger ikke skjul på at 18 år gamle Magnus Knudsen er en som virkelig har meldt seg på. 

- Han tar plass, han. Det er forskjell på å være en profesjonell fotballspiller som får betalt for å spille - og det å være proff. Magnus er allerede proff. Han kommer først og drar sist, sier Geir Bakke, og varsler at det kan bli mye spilletid på 18-åringen i OBOS-ligaen denne sesongen.

- Ja, det kan det absolutt bli. Han har oversikt, og det er bare et spørsmål om når kroppen hans får satt seg til være inne i de maks-involveringene som man blir utsatt for. Han har veldig god oversikt og kontroll på det som skjer rundt seg hele tiden. Det er en spilleklar spiller allerede, mener LSK-treneren.

- Jeg håper å få en del muligheter. Det er det jeg jobber for. Det blir tøft å ta en plass på en god midtbane, men jeg er klar for å ta utfordringen, sier Knudsen, som også var nær ved å score ytterligere ett mål i andre omgang da han gikk på et fint løp og kom seg alene med Tromsø-keeperen.

- Jeg skulle gjerne ha scoret der også. Det var ikke så langt unna.

Knudsen var også nest sist på ballen da Thomas Lehne Olsen satte ballen i mål allerede etter syv minutter. Men dommerne mente ballen var over dødlinja da Knudsen slo det presise innlegget.

- Jeg tror ikke ballen over dødlinja, sier Magnus Knudsen.

- Jeg tror heller ikke den var ute, sier Geir Bakke.

Med unntak av Fredrik Krogstad og Ebiye Moses byttet Bakke ut hele laget i pausen i lørdagens treningskamp.

Neste treningskamp er mot Ull/Kisa fredag 7. februar klokka 14.00 i LSK-Hallen.

LSKs lag (4-3-3): Mads Hedenstad Christiansen (Matvei Igonen i 45 min.) – Lars Ranger (Simen Rafn i 45 min.), Sheriff Sinyan (Tobias Salquist i 45 min.), Erik Tobias Sandberg (Philip Slørdahl i 45 min.), Simen Kind Mikalsen (Josef Baccay i 45 min.) – Magnus Knudsen (Aleksander Melgalvis i 45 min.), Charles Ezeh (Ifeanyi Mathew i 45 min.), Fredrik Krogstad (Charles Ezeh i 13 min.) – Daniel Gustafsson (Apipon Tongny i 45 min.), Thomas Lehne Olsen (Kristoffer Ødemarksbakken i 7 min., Magnus Knudsen i 38 min.), Ebiye Moses.

Annonse fra Eliteserien: