Her er årets LSK-drakt

Årets LSK-drakt er nå tilgjengelig i nettbutikken. Den veier kun 72 gram og med denne utgaven har Puma levert tidenes letteste fotballdrakt til Eskil Edh (fra venstre), Akor Adams, Vetle Dragsnes og de andre Lillestrøm-spillerne.

Annonse:

Det italienske landslaget har allerede tatt i bruk den ultralette drakta som Puma har utviklet for å optimalisere prestasjonen på banen.

TOMMEL OPP: Akor Adams trives godt i den nye LSK-drakta.
TOMMEL OPP: Akor Adams trives godt i den nye LSK-drakta.

- Drakta er utvilsomt den letteste vi har vært borte i, konkluderer LSK-trioen Eskil Edh, Akor Adams og Vetle Dragsnes etter å ha testet ut årets utgave.

Da er det lov å håpe at vi får se et raskere LSK-lag enn noen gang ute på Åråsen-matta... 

Den nye Puma-utviklede drakta har fått navnet ULTRAWEAVE, veier kun 72 gram og er laget av dryCELL resirkulert polyester. Spillerne vil bruke den for første gang i cupkampen mot Nardo 13. mars.

Her kan du bestille årets Lillestrøm-drakt på nett!

Fra og med fredag 18. februar er det også mulig å kjøpe den nye LSK-drakta i butikken som ligger i lokalene til Norasonde i Kirkegata 3 i Lillestrøm sentrum.

NY DRAKT: Eskil Edh og LSK vil spille i ULTRAWEAVE fra Puma i 2022.
NY DRAKT: Eskil Edh og LSK vil spille i ULTRAWEAVE fra Puma i 2022.

- Vi gleder oss stort til sesongen starter for alvor med cupkampen mot Nardo om en snau måned. Vi føler at vi har mye bra å bygge på fra fjorårssesongen, og jeg tror bare vi vil bli bedre i 2022, sier Eskil Edh, som tidligere denne uken skrev under på en ny treårskontrakt med barndomsklubben.

Les også: Gjermund Åsen er LSKs nye kaptein

- Forhåpentligvis blir det mange tilskuere i denne gule drakta også på tribunen. Jeg gleder meg veldig til å spille foran de lidenskapelige supporterne med Kanari-Fansen i spissen på Åråsen, sier Akor Adams.

Les også: Schultzen takker for seg - Husby ny LSK-lege

- Nå kan sesongen bare begynne. I år ligger det også an til at vi kan slippe publikumsbegrensninger på stadion, så alt ligger til rette for en morsom sesong, sier Vetle Dragsnes.

Her kan du kjøpe sesongkort på Åråsen for 2022-sesongen!

Se video av den nye drakta her:


Annonse fra Eliteserien: