Schultzen takker for seg - Husby ny LSK-lege

Mangeårig LSK-lege Bjørn Schultzen takker for seg etter totalt 12 år i støtteapparatet. Vi takker for strålende innsats, og ønsker samtidig Pål Jeroen Husby velkommen som ny lege.

Annonse:

- Det har vært en fantastisk fin tid med mange og fine opplevelser for livet. Til sammen har jeg jobbet med syv ulike trenere fordelt på mine to perioder i klubben (fra 2005 til 2010 og 2015 og fram til nå). Men nå har vi flyttet til Vestfold og tiden er inne for å ta hensyn til familien, sier Bjørn Schultzen.

Minnene er mange og gode, men NM-gullet i 2017 - der Schultzen fikk lappet sammen Frode Kippe til å kunne fortsette kampen og heade inn 3-1-målet stikker seg ut som noe helt spesielt.

- Kongepokalene i 2007 og 2017 rager jo høyest, men triumfen i 2017 er selvsagt mest spesiell. Inne i garderoben måtte jeg sjekke ut om Frode hadde fått hjernerystelse etter at han hadde gått ned for telling. Så jeg spurte ham om hvilken dag det var.  I et forsøk på å bringe meg ut av fatning svarte Frode at det var julaften. Og det ble jo på mange måter også julaften etter at han løp ut med bandasjert hode og sørget for at Lillestrøm vant cupfinalen, minnes Schultzen.

Få et gjensyn med cupfinalen i 2017 her!

- Det har vært mye artig opp gjennom årene. Noe av det jeg kommer til å savne mest er Kanari-Fansen. De har vært fantastiske hele veien, og vi hadde ikke vært der vi er uten den støtten. Hele LSK er som en eneste stor familie. Jeg må takke alle for godt samarbeid, og jeg vil også legge til at jeg har veldig tro på det teamet som leder klubben nå. Jeg kommer selvsagt til å følge laget også i fremtiden, jeg er jo blodfan.

Schultzens arvtager er allerede i gang som ny LSK-lege: Pål Jeroen Husby. 51-åringen er spesialist innen ortopedisk kirurgi og jobber på Storgata Legesenter i Lillestrøm sentrum.

- Endelig! Etter å ha jobbet med ortopedi og skadekirurgi i 20 år har jeg lenge ønsket meg inn i en slik rolle, og vi begynte så smått med et samarbeid i fjor. Jeg har allerede fått god kontakt både med spillere og støtteapparat, og er veldig glad for å bli en del av LSK-organisasjonen, sier Husby.

VELKOMMEN! Pål J. Husby er LSKs nye klubblege.
VELKOMMEN! Pål J. Husby er LSKs nye klubblege.

Han er født i Bergen, men har bodd i Lillestrøm siden 2003 - og føler seg langt mer som lillestrømling enn bergenser.

- Jeg har bodd lenger her enn jeg har gjort i Bergen, og er blitt en stor Lillestrøm-patriot. Jeg elsker byen, folkeslaget og fotballaget. Folk i Lillestrøm er direkte, jordnære og usminket. Akkurat slik det skal være.

Les også: Gjermund Åsen ny LSK-kaptein

Sportssjef Simon Mesfin takker Schultzen for innsatsen gjennom mange år, og er samtidig veldig glad for at klubben har funnet det han mener er en perfekt erstatter i Husby.

- Vi ønsker å takke Schultzen for lang og tro tjeneste som klubblege. Vi setter stor pris på den jobben han har gjort i alle disse årene, og han har satt store spor etter seg i LSK-historien. Vi er veldig glad for at vi fant en så sterk kandidat som arvtager til Schultzen i vårt eget nærmiljø. Det er en klar fordel at klubblegen har kontor i Lillestrøm. Den kompetansen og energien som Pål er i besittelse vil tilføre LSK masse i tiden som kommer, sier Mesfin.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

Se LSKs sesongkort-promo her:

Annonse fra Eliteserien: