Edh signerte ut 2024: Vil vinne trofeer med LSK

Eskil Edh (19) skrev i dag under på en ny treårskontrakt med Lillestrøm. Volla-gutten har ambisjoner om å vinne trofeer med barndomsklubben i løpet av den perioden.

Annonse:

2002-modellen, som fikk sitt store gjennombrudd i fjor, hadde opprinnelig en avtale som varte ut 2023 med LSK. Nå har han forlenget kontrakten med ytterligere ett år.

Les også: Eskil Edh spilte seg inn i fansens hjerter

- Jeg tenker at vi kan fortsette der vi slapp i fjor. Bare bygge videre på det, så finnes det ingen grenser for hvor langt vi kan nå. Vinne et par trofeer og medalje - da begynner vi å snakke, sier Eskil Edh.

- Vi er veldig fornøyd med å ha fått på plass en forlengelse med Eskil. Han fikk sitt gjennombrudd i fjor, og vi håper at han skal forsette å utvikle seg. Det er allerede skapt en interesse for Eskil i utlandet, men vi er enige med både spiller og agent om at vi skal videreutvikle Eskil her før han eventuelt reiser ut. Han er blitt en viktig spiller for oss, og det er veldig stas med en ekte Volla-gutt på laget, sier sportssjef Simon Mesfin.

Agent Atta Aneke er på vegne av Edh glad for at partene er enige om en ny avtale.

- Det har vært interesse fra både Nederland og Belgia, men vi er ikke i tvil om at det beste for Eskil nå er å utvikle seg videre i Lillestrøm, sier Aneke. 

Husker du denne? Se fjorårets FuglaXtra med Eskil Edh:

 

Annonse fra Eliteserien: