Fortsetter og utvider Norsk Rikstoto-samarbeidet

Norsk Rikstoto og Lillestrøm Sportsklubb er enige om både å fortsette og utvide det gode samarbeidet til i hvert fall ut 2021. Garantert til glede for den lokale topptreneren Geir Vegard Gundersen (bildet) - som holder til i Nittedal.

Annonse:

Siden februar 2019 har Rikstoto og LSK hatt et kommersielt samarbeid, som i første gang handler om å levere travspill gjennom På Lag-ligaen og «Forza Fugla»-laget. Med nesten 1700 medlemmer har laget blitt en stor suksess så langt. Noen store gevinster har det også blitt.

- Vi har også hatt med spillere, støtteapparat og samarbeidspartnere til Bjerke på en hyggelig og vellykket travkveld. Forhåpentligvis klarer vi å gjenta det i 2021 når Covid 19-restriksjonene slipper taket, sier «Forza Fugla»-kaptein og kommunikasjonsansvarlig Morten Stokstad.

Les også: Travspill ga 5000 kroner til Kanari-Fansen

BISTRO-DUO: Kenneth Johansen og Tommy Halvorsen.
BISTRO-DUO: Kenneth Johansen og Tommy Halvorsen.

Nå vil også Tassen Bar og Bistro - som blant annet leverte en svært populær gourmetaften på den forrige LSK-auksjonen - gå inn under «Forza Fugla»-konseptet og tilby sine travspill til publikum. Bistro-duoen Kenneth «Biggie» Johansen og Tommy «Tass» Halvorsen gleder seg stort til å servere sine delikatesse-uttak - selv om de, tross alt, ikke alltid går inn. Det gjør heller ikke Forza Fugla-bongene.

Les også: Tassen Bar og Bistro ny LSK-partner

- Vi er først og fremst veldig glade i Lillestrøm, men vi har også et stort hjerte for travsporten. Håpet og målet er at vi kan bidra til økt engasjement for både Fugla og travet, sier Kenneth Johansen.

- Vi i Norsk Rikstoto er veldig godt fornøyd med samarbeidet og ikke minst alle kundene som har blitt rekruttert gjennom dette samarbeidet. Vi ser frem til fortsettelsen, sier salgssjef i Norsk Rikstoto, Anders Johansen.

Her kan du spille trav med Tassen Bar og Bistro!

Annonse fra Eliteserien: