5000 kroner til Kanari-Fansen - nye flagg og bannere på vei

LSKs travlag «Forza Fugla» vant Norsk Rikstotos konkurranse mot Rosenborgs Pål André Helland og Vikings Kristoffer Løkberg. Premien er 5000 kroner - som går til Kanari-Fansens Tifo-gruppe.

Annonse:

FuglaTifo-leder Joakim Wik Larsen er svært glad for premien fra Norsk Rikstoto - som ble overlevert av «Forza Fugla»-kaptein Morten Stokstad. Pengene vil sørge for at nye flagg og bannere vil stå klare den dagen publikum igjen kan besøke norske fotballarenaer.

- For FuglaTifo så kommer disse 5000 kronene utrolig godt med. Pengene kommer til å gå til utstyr som vi bruker for å skape tribunestemning på Åråsen når vi kommer i gang igjen. Et veldig godt bidrag som gjør at vi skal lage noe nytt og kult - enten det blir store bannere, flagg eller andre ting, sier Joakim Wik Larsen, leder av FuglaTifo.

Her kan du lese mer om saken på rikstoto.no!

For de mange ildsjelene i Kanari-Fansen har det naturligvis vært tunge måneder under corona-krisen. Den store publikumsfesten i den opprinnelige seriestarten borte mot HamKam - der flere tusen LSK-patrioter hadde kjøpt billett - var blant godbitene som forsvant.

- Vi var på vei til å starte denne sesongen med et vanvittig smell på Hamar. Flere av oss i styret var på befaring på Briskeby for å sette en god slagplan i og med at så mange lillestrømlinger skulle ta turen. Alt var rigget for en fantastisk fest, og det er rimelig kjedelig at vi gikk glipp av sånn boost som serieåpningen ville gitt oss.

Savnet etter å gå på Åråsen for å heie på LSK er stort.

- Det er ingenting som slår den følelsen av kamp på Åråsen. Det er et stort savn og noe viktig som mangler i hverdagen. Det er ganske mange mennesker som gleder seg til å sette standarden fra dag én når det blir åpnet for tilskuere igjen, sier Joakim Wik Larsen.

Les også: Ivar Hoff gleder seg til å lede LSKs 16. mai-show

Annonse fra Obos-ligaen: