Hoff gleder seg til å lede LSKs 16. mai-show

Lørdag 16. mai arrangerer LSK drive-in på Norges Varemesse – med Ivar Hoff i rollen som programleder. Lillestrøm-legenden gleder seg til å få besøk av kjente gjester, musikalske innslag - og ikke minst gjensynet med cupfinaletriumfen fra 2017 på storskjerm.

Annonse:

16. mai er fotballens nasjonaldag, men corona-pandemien satte en stopper for årets fotballfest. Dette ønsker vi i Lillestrøm Sportsklubb å gjøre noe med, og lager en erstatter der vi faktisk kan garantere LSK-seier.

På Norges Varemesse er nemlig cupfinaletriumfen fra 2017 hovedattraksjonen.

- Klubben tvinges som mange andre bransjer å tenke nytt og kreativt for å skape nye inntekter, og vi er svært glade for responsen vi har fått så langt. Denne gang er det drive-in på Norges Varemesse lørdag 16. mai som gjelder – med avspark klokka 19.17. Programmet vil inneholde mye interessant fotballprat med Ivar Hoff og gjester, og ikke minst skal vi gjenoppleve vårt siste stolte øyeblikk på en gedigen storskjerm: Cupfinalen i 2017. Det blir også besøk av artister, konkurranser og mye annet. Alle som kjøper billett vil være med i trekningen av fine premier, sier daglig leder Robert Lauritsen og oppfordrer derfor så mange som mulig til å støtte LSK ved å kjøpe billett.

Drive-in-billett fra 400,-. Dersom du ikke kan delta på Varemessa, kan du se den på live på nett, det koster det 100,-. Her kan du kjøpe billett til gjenopplevelsen av cupfinalen! Se arrangementes regler nederst i artikkelen.

Ivar Hoff er generelt mer glad i 16. mai enn 17. mai, og ser fram til å lede LSK-arrangementet.

- Det er fotballens Holmenkollen-dag, nasjonaldag, og alt. 16. mai har vært en festdag i mange, mange år. 17. mai var forresten det tristeste fram til 1976, da vi fant ut at vi skulle spille fotball på 17. mai. Da kom Leeds på besøk, 12 500 mennesker på stadion. Leeds var et av Englands største lag på den tiden. Så for min del er 17. mai-helgen helt topp - hvis det er fotball der, sier han.

Da han ble spurt om å lede sendingen, var han ikke i tvil.

- Jeg ble spurt av Robert om å lede sendinga nå som Morten Stokstad er i pappapermisjon. Alltid når det er snakk om pappa- eller barselpermisjon, blir jeg spurt om å stille opp, og da gjør jeg det, sier den mangeårige LSK-lederen med et smil.

Corona-krisen har satt en stopper for mye aktivitet i hele Norge, og Ivar Hoff gleder seg selvsagt til fotballen begynner å rulle igjen.

- Det er kjedelig. Dette har vært en periode vi har vært nødt til å komme igjennom, og for hver dag som går blir det enda kjedeligere, så nå håper jeg på at vi nærmer oss datoen for at lærkula begynner å trille igjen.

Ivar Hoff gleder seg enormt til å få snakke om den fantastiske opplevelsen da sesongen ble avsluttet med 3-2-seier over Sarpsborg 08 det året LSK fylte 100 år.

- Det blir helt nydelig. Jeg får aldri nok av å prate om og gjenoppleve de gangene vi har vunnet en pokal. Og det har vi gjort mange, mange ganger.  

- Takket være våre fantastiske sponsorer har drive-in-arrangementet kunne bli en realitet. Vi retter en stor takk til DNB, REMA 1000, Areal & Bolig, OBOS, Roaf, Felleskjøpet, Advokatfirmaet Økland, Advokatfirmaet Mageli, Stillas Spesialisten AS, Elektriker’n Kjell Sæterøy AS, Bertel & Steen Lørenskog, Polar Kraft, Byggmakker Lillestrøm, MK prosjekt AS og vi kan nevne at det er plass til flere, sier Robert Lauritsen.

- Drømmen er at alle som var på Ulleval 3. desember 2017, også kjøper billett til dette arrangementet. Vi skal fylle parkeringsplassen med 200 biler - og målet er at det kjøpes mange streaming-billetter. Husk at man tenker på smittevernsreglene, og at det kan være smart å kjøpe flere billetter slik at man holder anbefalte avstander, sier Robert Lauritsen med et smil.

Det vil bli muligheter for matservering fysisk både for de som har kjøpt drive-in-billetter og virtuelt for de som kjøper streaming-billetter.

REGLER FRA STREAMY OG ARRANGØR BARI

SMITTEVERNSTILTAK

 • Er du syk, eller i karantene; Hold deg hjemme.
 • Følg rådene fra folkehelseinstituttet selv om du sitter i egen bil.
 • Toalett-besøk må gjøres i forkant av arrangementet, hjemme hos deg selv.
 • Det kan være maksimalt 5 personer. Følg smitteverns reglene
 • Sørg for god lufting i bilen ved å ha vinduene på gløtt, men ikke helt åpent. 

KJØRETØYET

 • Kun personbiler er tillatt, av hensyn til innsynet mot scenen oppfordrer vi til bruk av så lave biler som mulig. De høyeste bilene som SUV og lignede blir plassert i bakre rekke.
 • Minibuss er ikke tillatt. 
 • Det er ikke tiltatt og ta av taket på biler med mulighet for dette (cabriolet).
 • Tomgangskjøring er forbudt.
 • Det er ikke tillat å benytte diesel eller bensin-drevne varmeapparater. Kle deg etter forholdene; ta med tepper eller lignende for å holde deg varm inne i bilen.
 • Sørg for at bilen har fulladet batteri. Er du usikker på batteriets kapasitet oppfordres du til å medbringe ekstern radio med FM-mottaker med eget batteri.
 • Lyden fra forestillingen vil bli sendt via FM-båndet. Dobbeltsjekk at radioen din er intakt og at du kan motta signaler via FM. 
 • Trenger du assistanse sett på varselblink og en vakt vil oppsøke deg.

ANKOMST 

 • Møt opp på Norgesvaremesse, innkjøring fra messeveien.
 • Portene åpner 45min før forestilling.
 • Følg vaktenes instrukser både før, under og etter forestilling.
 • Du kan forlate plassen om nødvendig, men tilkall først vakt og følg instrukser.
 • Max hastighet på området 10km/t
 • Ikke sett bilen i bevegelse før du får beskjed.
 • Løsne sikkerhetsbelter når du har parkert. Husk å feste de igjen før du skal kjøre ut.

Alt inntak av alkohol i bil på området er forbudt!

Annonse fra Eliteserien: