Norsk Rikstoto og LSK med historisk samarbeid

Lørdag 23. februar er det superjackpot i V75 på Bjerke med 5,5 millioner kroner ekstra som fordeles til alle med 7 rette. Nå kan du være med på å jage storgevinsten – samtidig som du støtter Lillestrøm Sportsklubb.

Annonse:

For nå har Norsk Rikstoto og Lillestrøm Sportsklubb inngått et historisk kommersielt samarbeid. Gjennom «På Lag»-tjenesten vil LSK invitere publikum til å kjøpe andeler i travspill – med størst fokus på lørdagenes V75-omganger. Førstkommende lørdag venter hele 20 millioner kroner i premie til en alenevinner.

Her kan du melde deg inn i LSK-laget «Forza Fugla» - og kjøpe deg inn i andelslagene til lørdagens superjackpot.

Deltagerne bestemmer selv hvor ofte man vil være med og hvor mye man vil spille for. Eventuelle gevinster deles på antallet andeler.

Som en del av avtalen skal også spillere, styre, ansatte og partnere besøke V75-omgangen på Bjerke onsdag 13. mars, der ett av løpene får navnet «LSK-løpet».

- Travinteressen har alltid vært stor på Romerike, det er bare å spørre Tom Lund – så kan han snakke om travsporten i timevis. Det å være med på en V75-kupong er både spennende, sosialt og utfordrende. Og det er mulig å vinne store premier med lave innsatser. Med denne avtalen skal LSK hjelpe Norsk Rikstoto til å nå ut til et bredere publikum, samtidig som det vil gi klubben nye inntekter. Du skal ikke se bort fra at travinteressen vil øke hos mange Lillestrøm-supportere i tiden som kommer, sier kommunikasjonsansvarlig i LSK, Morten Stokstad.

- Tradisjonelt har travsporten og fotballen ofte gått hånd i hånd i mange miljøer. Norsk Rikstoto er avhengig av nye kunder for å opprettholde aktiviteten og sikre travsportens fremtid i Norge, og vi tror nye publikummere kan få øynene opp for våre produkter gjennom samarbeidet med LSK, sier salgssjef i Norsk Rikstoto, Anders Johansen.

I første omgang er avtalen et prøveprosjekt fram til 31. august. Underveis vil samarbeidet evalueres, og eventuelt forlenges.

Annonse fra Obos-ligaen: