Tassen Bar & Bistro ny LSK-partner

Gourmetaften hos Tassen Bar & Bistro utløste en voldsom budkrig på høstens #VIERLSK-auksjon. Nå har Bistro-duoen Tommy «Tass» Halvorsen og Kenneth «Biggie» Johansen inngått samarbeidsavtale med LSK - som også inkluderer navneskifte på «Folke-VIP’en».

Annonse:

Middagen hjemme hos den mangeårige LSK-supporteren og Lillestrøm-personligheten Tommy Halvorsen startet på 4000 kroner, men endte på 18 100 kroner etter at en rekke sultne aktører hadde presset prisen opp.

- Det er sjelden vi ser så stor interesse rundt et auksjonsprodukt, forteller LSK-auksjonarius Jørgen Heen Enger.

- Hundre prosent galskap. Jeg hadde håpet at det skulle stoppe på 8000 kroner, sier «Tass».

Her kan du bli bedre kjent med Tommy «Tass» Halvorsen!

Selv om han naturligvis er glad for at hans kjære LSK får inntekter, føler han det ble i overkant dyrt for maten han skal lage sammen kompanjong Kenneth Johansen.

- Men det kommer til å bli en fæl, fæl middag. Med mye godt å drikke til, lover «Biggie», akkurat så stor som kallenavnet tilsier.

Heldigvis vil de som tapte budkrigen nå få nye muligheter etter at LSK og Tassen Bar & Bistro er blitt enige om en samarbeidsavtale som i første omgang strekker seg ut 2021. På hver eneste auksjon vil gourmetaften på bistroen loddes ut.

- På den neste auksjonen er tanken at Tassen Bar & Bistro reiser hjem til den som får tilslaget og lager middagen. Vedkommende vil også få noen overraskelser utover mat og drikke, sier Bar & Bistro-formann Johansen.

- Hva er opprinnelsen til Tassen Bar & Bistro?

- Det hele startet som et travlag i På Lag-konseptet til Norsk Rikstoto under coronaen. Tass har i flere år levert travspill for en stor gjeng på Martins, men de samlingene ble det en stopper for da Norge ble stengt i våres. Nå har vi nesten 400 medlemmer. Siden Tassen Bar & Bistro handler om å samle folket, så ønsker vi også å utvide virksomheten gjennom LSK-samarbeidet. Vi er begge veldig glad i Fugla, og ingenting gleder oss mer enn hvis vi kan bidra til større inntekter til klubben og økt engasjement.

Fra og med 2021-sesongen vil duoen også sette sitt preg på «Folke-VIP'en» på Perrongen i andre etasje på den gamle hovedtribunen. Den vil bytte navn til «Tassen Bar & Bistro», og det vil bli en oppgradering på både innhold og ikke minst X-faktor (forutsetter at corona-situasjonen tillater normal virksomhet i 2021).

- Det gleder vi oss veldig til. Tass er en folkets mann, og dette er en Folke-VIP. Ikke minst kommer sesongkortinnehaverne til å bli meget møre når de får smake pizzaen - med sopp som Tass har plukket rundt omkring på Romerike - som vi skal lage på i hvert fall en av hjemmekampene. I tillegg kan vi love en helt spesiell stemning og mange overraskelser, sier Biggie.

- Vi er også i ferd med å bygge opp en fæl Instagram-konto, der en av våre første følgere var Rosenborgs Pål André Helland. Vi håper Helland kan ta turen innom bistroen når Fugla forhåpentligvis spiller mot Rosenborg på Åråsen neste år. Når det gjelder middagene som auksjoneres bort er Frode Kippe drømmegjesten. Han la inn et bud på den forrige auksjonsmiddagen, men nådde dessverre ikke helt opp. Det er på høy tid at han får brukt opp de Liverpool-pengene, sier Kenneth Johansen.

Vi vil komme tilbake med flere detaljer rundt «Tassen Bar & Bistro»-konseptet når billettene slippes på nyåret.

PS! Tommy Halvorsen er sønn av minst like legendariske Jan «Tassen» Halvorsen. Ståle Solbakken - som sendte blomsterkrans i begravelsen til pappa Tass for noen år siden - har uttalt at det omtrent var et krav som Lillestrøm-spiller at man måtte kjenne til Tassen. 

- Pappa ble kalt Tassen, så da ble jeg Tass, da, forteller Tommy Halvorsen.

Les også: Budkrig om gourmetaften hos Tassen Bar & Bistro

Annonse fra Eliteserien: