Auksjonsnytt: Budkrig om Tassen Bar & Bistro-helaften

Det er stor rift om objektene på høstens #VIERLSK-auksjon, og ikke minst: Akkurat nå foregår det en intens budkrig om gourmetaften hos Tassen Bar & Bistro.

Annonse:

En person som velger å kalle seg «Travguden» startet med å by 4000 kroner for helaftenen for fire personer hjemme hos Tommy «Tass» Halvorsen (51). Deretter har både «Baronen», «Lille 1» og «Bdrag68» kastet seg inn i kampen. Tirsdag formiddag har sistnevnte det ledende budet på 8099 kroner.

BISTRO-SJEF: Gourmetaften hos Tommy Halvorsen har så langt generert flest bud på LSK-auksjonen.
BISTRO-SJEF: Gourmetaften hos Tommy Halvorsen har så langt generert flest bud på LSK-auksjonen.

Men etter det lsk.no erfarer vurderer også flere andre tunge aktører å legge inn bud på trerettersmiddagen som skal sauses sammen av Halvorsen og hans høyre hånd, Kenneth «Biggie» Johansen. 

Trolig er det bare et tidsspørsmål før den magiske grensa på 10 000 kroner rundes. Halvparten vil gå til LSK - mens bistroen bruker den andre halvparten til å kjøpe inn mat og drikke til gourmetaftenen. Dessuten har verten fryseren full av håndplukket sopp som garantert kommer til å toppe middagsopplevelsen, men etter det vi forstår er ikke hele menyen som vil bli servert i Inges gate klar riktig ennå.

Les også: Nå kan du gjøre flere kupp på LSK-auksjonen

Totalt er det nesten 150 ulike varer og tjenester som ligger ute til salgs - med en rekke populære produkter fra samarbeidspartnere og andre LSK-venner. Det er mulig å legge inn bud fram til søndag 27. september.

Her kan du sjekke ut hele auksjonen - og legge inn bud!

Annonse fra Eliteserien: