Elias Hagen klar for G19-EM - trente med LSK

I tre sesonger spilte Elias Hagen for LSK - før han gikk til Grorud for å spille A-lagsfotball. I dag var unggutten tilbake i gamle omgivelser som et ledd i forberedelsene til G19-EM.

Annonse:

Med Mads Hedenstad Christiansen, Erik Tobias Sandberg og Philip Slørdahl i Gunnar Halles landslagstropp er LSK den klubben med flest spillere som reiser til Armenia førstkommende mandag. Tidligere i sommer har også Colin Rösler trent med A-laget for å holde formen ved like.

Les også: LSK-kjempen Tømmervåg fikk signert drakt

Men ytterligere en spiller i den norske EM-troppen har LSK-bakgrunn: Elias Hagen, Oslo-gutt med fortid i Veitvet og Kjelsås, spilte i gult og svart i tre år før han gikk til Grorud.

- Jeg kom til Lillestrøm da jeg var 15 år og byttet til Grorud rett før jeg fylte 18 år foran 2018-sesongen. Det var veldig fine år for meg. Jeg gikk fra å spille for Kjelsås til å spille med de som var ett år eldre enn meg i Lillestrøm, så det var kjempebra og hjalp meg masse. Fint å være tilbake, sier Hagen, som sammen med den utlånte LSK-keeperen Emil Gundelach Ødegaard har gjort sine saker bra for Grorud.

- Vi leder vår avdeling i 2. divisjon med fire poeng, så det kunne ikke ha gått så mye bedre.

Les også: Slørdahl fikk sjokk - LSK med flest spillere i G19-troppen

Mandag reiser Hagen og de tre LSK-spillerne til Armenia for å delta i G19-EM. Norge er en av åtte nasjoner som deltar i sluttspillet.

- Vi gjorde det bra i kvaliken, så vi må ha troen på at vi kan hevde oss. Det blir kjempegøy, sier Elias Hagen.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Strømsgodset 14. juli!

Annonse fra Obos-ligaen: