Slørdahl fikk sjokk - LSK med flest spillere i EM-troppen

Philip Slørdahl (18) har aldri vært innom krets- eller landslag tidligere, og ble svært overrasket da han i dag ble tatt ut i troppen til G19-EM. LSK er samtidig den klubben med flest spillere i den norske troppen.

Annonse:

Det var forventet at Mads Hedenstad Christiansen og Erik Tobias Sandberg ble med i uttaket til landslagstrener Gunnar Halle i mesterskapet som arrangeres i Armenia fra 14. til 27. juli. Philip Slørdahl fikk nærmest sjokk da Colin Rösler - som trener med LSK - fortalte at også han var med.

- Colin kom bort til meg i garderoben etter treninga i dag og viste meg uttaket. Det var ikke bare litt overraskende, det var veldig overraskende. Det kom som et sjokk på meg. Jeg hadde ikke fått noen signaler i forkant. Men jeg ble veldig glad, sier Slørdahl.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Tromsø søndag 30. juni!

Det har mildt sagt gått unna for midtstopperen det siste året: For ett år siden spilte han i 5. divisjon for Sagene. Nå har han rukket å debutere for A-laget til LSK, i forrige uke skrev han proffkontrakt - og 8. juli reiser han til EM for å måle krefter med Europas beste spillere født i 2000.

Her kan du se hele den norske EM-troppen!

Norge møter Irland, Tsjekkia og Frankrike i G19-mesterskapet, i noe som blir en fantastisk erfaring for de tre Lillestrøm-spillerne.

- Det er jo litt spesielt å bli tatt ut til EM første gangen jeg blir kalt inn til et landslagsoppdrag. Jeg har jo ikke engang vært på kretslaget tidligere. Men det blir veldig spennende. Jeg håper at vi får med oss noen gode minner fra Armenia, sier 18-åringen.

Både Rosenborg, Strømsgodset og Sarpsborg 08 har med to spillere i den norske EM-troppen. Men bare Lillestrøm har med tre. Også tidligere LSK-spiller Elias Hagen, som nå spiller i Grorud, ble tatt ut.

Vi ønsker våre gutter et stort lykke til i Armenia!

Les også: Lehne: - Skal komme enda sterkere tilbake

Annonse fra Obos-ligaen: