Lehne: - Skal komme enda sterkere tilbake

Thomas Lehne Olsen (27) ser fram til å kaste skinna slik at han kan gjøre alt i sin makt for å komme tilbake i en enda bedre utgave på fotballbanen.

Annonse:

Ankelskaden han pådro seg mot Viking 16. juni var en gedigen nedtur for LSK-spissen. Nå har han snudd frustrasjonen til motivasjon.

- Skader kommer aldri på et bra tidspunkt, men det føles litt typisk at det skulle komme når man føler seg litt i dytten - og var i en god flyt. Det er veldig kjedelig ikke å få bidratt nå som vi trenger alle poeng vi kan få. Ingen god følelse. Men alle skal vite at jeg er ekstremt sulten på å komme fortest mulig tilbake. Og at jeg skal komme enda sterkere tilbake. Jeg skal jobbe knallhardt, sier Thomas Lehne Olsen.

Han rekker ikke å spille noen kamper før Eliteserien tar ferie etter 14. juli-kampen mot Strømsgodset.

- Det er viktig at jeg gjør ting riktig i skadeperioden. Selv om jeg ikke får trent ankelen så mye nå, så får jeg trent alt annet. Med en solid tape på ankelen tror jeg ikke jeg trenger lang opptrening når jeg først kan delta i fotballspill igjen. Jeg håper å være tilbake igjen like etter ferien, sier LSK-toppscoreren.

Les også: Krogstad nær utligning - tapte knepent mot Brann

Gårsdagens bitre tap mot Brann fulgte han foran TV-skjermen hjemme i Moelv.

- Jeg synes vi gjorde en god taktisk kamp. Så er det den ene geniale pasningen til Petter Strand som ødelegger slik at vi ikke får med oss ett poeng. Selvsagt skulle jeg ha ønsket at vi kunne ha skapt litt mer, men det sto ikke på innsatsen. Og skuddet til Krogstad fem minutter før slutt så jeg i mål. Jeg var helt sikker på at den skulle gå inn. Imponerende av en keeper på 37 år å ta den, sier Thomas Lehne Olsen.

Store ting er uansett i vente for hedmarkingen. Samboeren har termin om en måneds tid. Dermed blir det ikke bare opptrening etter skaden som står i fokus.

- Det blir ikke akkurat snakk om å ligge på latsiden. Det blir stort med fødsel - samtidig som jeg er veldig motivert for å komme tilbake på det nivået jeg var fortest mulig. Jeg skal jobbe knallhardt for å bli bedre enn jeg var før jeg ble skadet, sier Thomas Lehne Olsen.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Tromsø søndag 30. juni!

Annonse fra Eliteserien: