Krogstad nær utligning - knepent tap mot Brann

(Brann - Lillestrøm 1-0) Fem minutter før slutt var Fredrik Krogstad såååå nær å utligne til 1-1 på et meget godt langskudd. Men Brann-keeper Håkon Opdal fikk såvidt fingertuppene på ballen - og slo den videre i stanga.

Dermed vant Brann 1-0 i en kamp der LSK forsvarte seg meget godt - og hadde flere gode overgangsmuligheter som kunne ha endt med scoring.

Aller nærmest var Krogstad etter 85 minutter. Men skuddet endte i stolpen. Og ut. Innbytter Ebiye Moses fikk en stor mulighet på returen, men et svakt sleivtreff med venstrebanet ble lett mat for Håkon Opdal.

- Det var en stor sjanse, men jeg fikk noen fingre på den, sier Opdal til Eurosport.

LSK holdt godt stand lenge mot Brann. Hjemmelaget skapte to store sjanser i første omgang, men Daouda Bamba skjøt utenfor og Vito Wormgoors skudd ble reddet av en god Marko Maric.

Utover i andre omgang så Lillestrøm i det hele tatt ut til å ha ganske god kontroll på det ene poenget. Men en effektiv pasning fra innbytter Petter Strand etter 73 minutter fant Gilbert Koomson i rommet bak Simen Rafn. Kantspilleren avsluttet meget sterkt i motsatt vinkel. Dermed: 1-0.

Lillestrøm trykket på for å få en utligning, men kom aldri nærmere enn skuddet til Fredrik Krogstad.

- Jeg er utrolig skuffet over at vi ikke får med oss noe hjem herfra. Taktisk sett gjør vi en god kamp, selv om vi ikke skaper så mange sjanser. Jeg synes guttene hadde fortjent ett poeng, sier trener Jörgen Lennartsson til Eurosport.

- Jeg synes vi er solide, og slapp ikke Brann til mye. Krogstad sitt stangskudd er ekstremt nær en scoring. Surt ikke å få med oss noe, sier Frode Kippe til samme kanal.