Daniel Skaarud Tom Lund-stipend

Daniel Skaarud fikk Tom Lund-stipendet

Her deler fotballkretsens Arild Sundgot ut Tom Lund-stipendet til LSKs Daniel Skaarud (15). Tilde Andersson (15) fra LSK Kvinner fikk Hege Riise-stipendet.

Annonse:

Den unge Bjørkelangen-gutten er utvilsomt et talent utenom det vanlige, og hadde nettopp fylt 15 år da han for første gang satt på benken i en Eliteserie-kamp i fjor høst.

I vinter gjorde han seg bemerket da han ble matchvinner i treningskampen mot HamKam.

Skaarud visste ingenting om utmerkelsen da spillerutvikler i Akershus Fotballkrets, Arild Sundgot, møtte opp på en LSK-trening for å gi ham prisen.

- Tom Lund-stipendet deles ut årlig til en talentfull spiller i alderen 15 til 17 år. Spilleren skal ha gjort seg bemerket både på og utenfor banen, og skal være et forbilde for de yngre spillerne. Årets Tom Lund-stipend går til en spiller som startet sin karriere i Bjørkelangen før han gikk til LSK. Spilleren viste seg tidlig fram på kretslag som en lovende spiller med ekstrem X-faktor én mot én. Han har vært fast på kretslaget i Akershus, har spilt aldersbestemte landskamper og ble belønnet med proffkontrakt i 2022. Gratulerer med prisen, Daniel, sa Arild Sundgot da han delte ut prisen.

Jevngamle Tilde Andersson fra Rælingen har også vært en del av Lillestrøm Sportsklubb, og signerte i fjor høst for LSK Kvinner. Hun er også et talent utenom det vanlige, og mottok Hege Riise-stipendet fra Akershus Fotballkrets. Her kan du se Arild Sundgot gi utmerkelsen til Tilde Andersson!

Vi gratulerer Daniel og Tilde med velfortjente priser!

Les også: Daniel og Even vokste opp sammen, debuterte for Norge sammen - og skrev proffkontrakt sammen

Annonse fra Eliteserien: