FuglaXtra: Røper at Daniel (15) blir med i troppen mot Molde - kan slå Ødegaard-rekord

I FuglaXtra før søndagens kamp mot Molde røper Petter Myhre at stortalentet Daniel Skaarud (15) blir med i LSK-troppen. Hvis han blir byttet inn i løpet av kampen, blir han tidenes yngste Eliteserie-spiller.

Annonse:

Selv Martin Ødegaard - som debuterte i Eliteserien for Strømsgodset i en alder av 15 år og 117 dager - var eldre enn det Daniel Skaarud er nå.

På søndag er han 15 år og 29 dager. Det betyr at han vil slå Ødegaards rekord hvis han får seriedebuten for LSK mot Molde eller i noen av de gjenstående seriekampene i år.

Daniel Skaarud fylte 15 år 17. september, skrev like etterpå under med sine første proffkontrakt med LSK - og er et særdeles stort talent.

- Jeg fikk vite det i går kveld, og det er veldig gøy å få lov til å være med de store gutta på en så stor kamp. Jeg gleder meg veldig, sier Bjørkelangen-gutten.

Han ser på det hele som god læring og en stor opplevelse, og har ingen forventninger om å bli byttet inn slik at han kan slå Martin Ødegaards rekord som tidenes yngste spiller i Eliteserien.

- Det hadde vært gøy å slå den rekorden, men bare det å få være med i troppen er stort, sier Skaarud, som får sin første A-lagstrening på Vigernesjordet lørdag.

Også en annen unggutt, stoppertalentet Maximilian Balatoni (17), er med i troppen mot den suverene serielederen. Les mer om Skjetten-gutten her!

Les også: Gjermund Åsen besøkte kreftsyke Lukas (12)

I denne FuglaXtra-utgaven er Lars Ranger gjest sammen med Petter Myhre. Ranger spilte en meget god kamp da LSK rundspilte Molde på Åråsen i fjor, og hadde fortjent å få bedre betalt enn 1-1 etter Rangers utligning på overtid. Gjerdrum-backen har stor tro på at den gode statistikken mot Molde vil fortsette i søndagens storkamp. Avspark er klokka 19.00. Her kan du kjøpe billett til kampen!

Se FuglaXtra her:

 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 14.10.2022
Skrevet av: Morten Stokstad og Markus Gerardo (video)