image00002 (2)

Maximilian Balatoni (17) med mot Molde: Klar for sin første Eliteserie-tropp

Her får den 17 år gamle stopperkjempen Maximilian Balatoni noen inspirerende ord fra Pål-André Helland rett etter at han har fått beskjed om at han for første gang er med i en Eliteserie-tropp.

Annonse:

- Det er noe jeg har drømt om hele livet mitt. At det endelig skal skje, er nesten uvirkelig, sier Skjetten-giganten på 196 centimeter og med skostørrelse 49,5.

Her kan du kjøpe billett til LSK - Molde søndag 16. oktober!

2005-modellen signerte proffkontrakt med LSK for to år siden, og denne sesongen har han virkelig tatt store steg. Den siste tida har han trent mer og mer med A-laget - og både trenere og lagkamerater tror 17-åringen har alle muligheter foran seg.

TALENT: En drøm går i oppfyllelse for Maximilian Balatoni når han på søndag er med i troppen som møter Molde. Foto: Morten Stokstad
TALENT: En drøm går i oppfyllelse for Maximilian Balatoni når han på søndag er med i troppen som møter Molde. Foto: Morten Stokstad

- Spennende spiller. Han har størrelsen og bra fart, så vi får sette ham i drivhus - og lage en god Romerike-midtstopper ut av det, sier trener Geir Bakke.

- I det siste har det bare gått fremover. Og det skal ikke stoppe her, sier Maximilian Balatoni.

At han for første gang er med i en A-lagstropp i Eliteserien når Molde kommer på besøk betyr nok litt ekstra mye også for pappa Endre - som i mange år har vært en ivrig LSK-supporter.

- Han sto mye i Kanari-Fansen da han var yngre, så jeg tror han blir glad for dette, smiler den unge midtstopperen.

En rekke Skjetten-gutter har tidligere spilt A-kamper for LSK, men det begynner å bli en stund siden sistemann: Mato Grubisic i 2005.

Les også: Super-tilbud idrettslag og foreninger

Se video-intervju med Maximilian Balatoni:


Se video-intervju med Geir Bakke:


Annonse fra Eliteserien: