Daniel Skaarud ble matchavgjørende mot HamKam

(Lillestrøm - HamKam 3-2) Daniel Skaarud (15) bidro med en matchvinner involvering da LSK slo HamKam i LSK-hallen i ettermiddag.

Annonse:

Det ble mye mål i dagens treningskamp mellom LSK og HamKam. LSK gikk først i ledelsen med scoring fra Akor Adams etter et nydelig innlegg av Gjermund Åsen. HamKam utlignet etter 38 minutter med Henrik Udahl, men rett før pause scoret Ylldren Ibrahimaj en lekker scoring med venstrebeinet som var limt oppi vinkelen, og LSK gikk til pause med en 2-1 ledelse.

7 minutter ut i andre omgangen utlignet HamKam nok en gang med Henrik Udahl, men kort tid etter på i det 58 minutt skyter Daniel Skaarud fra 17 meter - skuddet treffer stolpen, så keeper og i mål. Målet vil derfor krediteres som et selvmål, men skuddet fra Skaarud var strålende og er avgjørende for at Lillestrøm vinner 3-2!