Årets første fellestrening: Mandag 18. januar

Opprykksjubelen har lagt seg. Mange av spillerne har allerede vært jevnlig innom Åråsen for å gjennomføre egentrening. Den første fellesøkta etter ferien er mandag 18. januar.

Annonse:

- Vi gleder oss utrolig mye til å komme i gang 18. januar. Det tror jeg også spillerne gjør. De har holdt det godt i gang, og følger et individuelt treningsprogram som Geir Kåsene deler ut fra uke til uke. De har hatt både fysiske økter og trent med ball inne i hallen, forteller sportssjef Simon Mesfin.

Han jobber naturligvis intensivt med spillerlogistikken i disse dager, og noen viktige brikker er allerede på plass: Kaan Kairinen er kjøpt fra Midtjylland. Vetle Dragsnes er hentet fra Mjøndalen. Og Björn Bergmann Sigurdarson og Jonatan Braut Brunes fortsetter i LSK.

- Vi er veldig glad for at disse avtalene er i boks, men vi kommer til å jhente inn fra fire til seks spillere til. Vi skal sette sammen en slagkraftig stall foran comebacket i Eliteserien. Pandemien har ført til en del økonomisk usikkerhet i mange klubber, og det har resultert i at markedet er veldig stille foreløpig. 2020-sesongen ble også avsluttet veldig sent slik at en del aktivitet har blitt skjøvet på. En del klubber kommer nok også til å ha mindre gjennomtrekk fordi man frykter de økonomiske konsekvensene av Covid-19. Men det er mye som skjer i kulissene i form av samtaler med spillere, klubber og agenter, sier Mesfin.

Den første treningskampen spilles mot Raufoss i LSK-Hallen fredag 5. februar klokka 14.00. Her er oversikten over samtlige treningskamper vinteren 2021!

PS! Treningene vil inntil videre være stengt for publikum på grunn av smittesituasjonen i Norge.

Her kan du se LSKs dokumentarserie «Vi er Fugla»!

Annonse fra Eliteserien: