Dragsnes signerte for LSK dagen etter kvalik-dramaet

Han forlot LSK da han ble seniorspiller. Nå er Vetle Dragsnes (26) tilbake på Åråsen - som en etablert back med flere gode sesonger bak seg i Mjøndalen.

Annonse:

Dagen etter at han var med og sikret plassen i Eliteserien for bruntrøyene i kvalik-dramaet mot Sogndal, skrev backen fra Rælingen under på en treårskontrakt med LSK.

- Det ble en helt vill avslutning på kampen mot Sogndal. Fantastisk at vi klarte å snu det i sluttminuttene, og jeg føler at det var den beste måten jeg kunne avslutte karrieren i Mjøndalen på. Nå er jeg veldig glad for at jeg har blitt enig med Lillestrøm. Det har alltid vært klubben min, sier 26-åringen, som også har bodd i Lillestrøm i flere år.

Han forlater Mjøndalen som Bosman-spiller og er glad for at han endelig skal få spille A-lagsfotball på Åråsen.

- Jeg spilte barnefotball i Rælingen før jeg kom til Lillestrøm som andreårs junior. Det gikk ganske bra i starten før det ble ødelagt litt av skadeproblematikk. Da spilte jeg kant, og så gikk jeg videre til Strømmen og Egersund - selv om begge deler ble litt halvveis. Jeg måtte egentlig til Ull/Kisa før det løsnet. Der fant jeg også rollen min som venstre back, sier Dragsnes.

Sommeren 2017 ble han hentet til Mjøndalen. De siste årene har Rælingen-gutten tatt nye og store steg som en offensiv og angrepsvillig back. 

Her kan du se klipp fra Vetle Dragsnes sin karriere i Mjøndalen!

- Jeg ble klar over interessen fra Lillestrøm i juli. Vi har hatt jevnlig dialog og noen møter. Jeg har jo vært på Åråsen siden jeg var liten gutt, og har alltid hatt en drøm om å spille for Lillestrøm. Veldig morsomt at jeg skal få til det nå, sier Dragsnes.

- Dette er et godt eksempel på en spiller som går ut av LSK-Akademiet, går sin egen vei, møter motgang, men står i det - og får medgang etter hvert. Det er ikke så ofte det skjer, men ingenting er bedre enn å kunne hente hjem en spiller som Vetle Dragsnes. Han har de egenskapene vi er ute etter i en venstre back, han har vært en av de beste i Eliteserien i sin posisjon i år - og er en av de mest attraktive Bosman-spillerne i Norge. Vi er glad for at vi endelig har klart å komme i mål, sier sportssjef Simon Mesfin.

- Jeg vil si at jeg er en spillende, offensiv og moderne back. Som tidligere offensiv spiller er jeg offensivt anlagt, og liker å bidra både med kombinasjonsspill og innlegg. Samtidig er jeg en forsvarsspiller som liker å forsvare eget mål og holde nullen, sier Vetle Dragsnes. 

Vi ønsker 26-åringen velkommen tilbake til Lillestrøm!

Få med deg Eliteserie-comebacket - her kan du kjøpe sesongkort på Åråsen!

Annonse fra Eliteserien: