Braut Brunes LSK-spiller ut 2023: - Helt perfekt

Jonatan Braut Brunes (20) signerte i dag under på en treårskontrakt med Lillestrøm.

Annonse:

LSK valgte å løse inn opsjonen som ble skrevet med Florø da han ble hentet på lån tidligere i høst. Nå er den unge spissen og Lillestrøm enige om en treårsavtale.

- Det var godt endelig å få signert. Jeg sa jo da jeg kom hit på lån at målet var å rykke opp og signere kontrakt med Lillestrøm. Begge delene gikk i boks. Helt perfekt, sier Jonatan Braut Brunes.

- Vi er svært fornøyd med at Jonatan blir LSK-spiller de neste tre årene. Han er en spennende spiss med mange kvaliteter som skal få tid og muligheter til å utvikle seg best mulig i årene som kommer, sier sportssjef Simon Mesfin.

Bryne-gutten ser fram til å bli en permanent del av LSK-stallen, og vil gjøre alt han kan for å utvikle seg best mulig - samtidig som han tar opp kampen med Thomas Lehne Olsen og Björn Bergmann Sigurdarson om spilletid. 

- Jeg skal konkurrere med to av de kanskje beste spissene i Eliteserien, så det blir beintøft. Men jeg signerer fordi jeg har tro på at jeg skal få utviklet meg godt, vise meg fram - og ta opp kampen. Det skal bli perfekt med en hel pre-season. Jeg bare gleder meg til å komme i gang igjen, sier fetteren til Erling Braut Haaland.

Før han avslutter:

- Så er det viktig å få med at jeg ønsker Kanari-Fansen og Lillestrøm-supporterne et godt nytt år.

Godt nytt år til deg også, Jonatan Braut Brunes!

Annonse fra Eliteserien: