Kaan Kairinen klar for LSK: Signerte avtale ut 2024

Kaan Kairinen (22 år neste tirsdag) ble hyllet av fansen etter den siste seriekampen. Nå er det klart: Den elegante midtbanespilleren blir i LSK. Kairinen har skrevet under på en langtidskontrakt ut 2024.

Annonse:

I dag ble alle formaliteter underskrevet, og LSK har kjøpt finnen ut av kontrakten med FC Midtjylland.

- Jeg gleder meg virkelig til å komme tilbake i 2021. Dette er noe jeg har ønsket meg i en lengre periode. Nå har endelig klubbene blitt enige, og jeg er enig med Lillestrøm. Det er bare helt fantastisk. Jeg gleder meg veldig mye. Jeg er bare så veldig lykkelig akkurat nå, sier Kaan Kairinen.

Sportssjef Simon Mesfin er svært fornøyd med at overgangen for en av årets beste LSK-spillere nå er i orden.

- Vi er meget fornøyd med endelig å ha fått på plass en permanent avtale med Kaan Kairinen. Han har som alle vet vært her på lån fra FC Midtjylland i 2020. Vi visste at det var en spiller med et stort potensial da han kom, og det har han virkelig vist i løpet av sesongen. Vi har hele tiden hatt et håp om at vi skulle klare å få til en overgang, men har måttet ta tiden til hjelp i og med at han var under kontrakt med en så stor klubb som Midtjylland. Kaan har vært klar på at dette er stedet for ham å videreutvikle seg. Han er allerede på et solid nivå, og vi har stor tro på at han vil utvikle seg videre i LSK, sier Mesfin.

Med en fireårskontrakt ligger forholdene til rette for at Kairinen vil kunne prege LSK i årene som kommer. 

- Det er en betydelig investering for LSK. Men det er også en investering som kan gi oss mye tilbake, både i form av sportslig kvalitet og et potensielt videresalg. Det blir også spennende å se om Kaan også kan spille seg inn i den finske EM-troppen til sommeren, sier Simon Mesfin.

- Jeg ser fram til å komme tilbake til Lillestrøm i januar. Forhåpentligvis kan vi også spille foran mange tilskuere neste år, sier Kaan Kairinen. 

Se video-intervju med Kaan Kairinen:


Annonse fra Eliteserien: