Uba Charles stråler på Tenerife - selv hyller han en ung 17-åring

I vår «5 kjappe spørsmål»-runde mener mange av spillerne at Uba Charles (21) er den som har imponert mest i sesongoppkjøringa. Nigerianeren legger ikke skjul på at han føler at han har fått en ny vår i LSK.

Annonse:

Alt gikk ikke på skinner for den kvikke og sterke terrieren i hans første sesong på Åråsen. Det ble lite spilletid, og utover i sesongen hang han litt med hodet.

Etter en måned unnagjort av 2024 er situasjonen en annen: Uba Charles har sprudlet på trening, og føler seg langt mer varm i trøya.

- Jeg trives bedre nå, sier 21-åringen og smiler på hotellrom 435 - som han deler med Frederik Elkær under treningsleiren på Tenerife.

Det har også lagkameratene fått med seg: Thomas Lehne Olsen, Kristoffer Tønnessen og Espen Garnås pekte alle på Uba Charles som den spilleren som har imponert mest.

IMPONERER: Elscha Furaha har tatt store steg de siste månedene. Foto: Andreas Aalling
IMPONERER: Elscha Furaha har tatt store steg de siste månedene. Foto: Andreas Aalling

Se FuglaXtra fra Tenerife her!

Selv har Uba Charles latt seg mest imponere av en lovende unggutt: 17 år gamle El Schaddai «Elscha» Furaha. Spissen, som kom fra Vålerenga i fjor, fikk sin Eliteserie-debut på tampen av fjorårssesongen - og har tatt nye steg gjennom vinteren.

Les også: Elscha signerte proffkontrakt på 17-årsdagen

I går leverte den fysisk robuste Oslo-gutten to kruttsterke scoringer på trening. Den fysisk robuste Furaha tar virkelig for seg, og har tidligere blitt spådd en stor fremtid av Pål-André Helland.

- Elscha har vært SÅ god. Han er et «beast», mener Uba Charles, som har voldsomt tro på årets LSK-utgave. Han tror på seriegull!

Slik svarte han på våre 5 kjappe spørsmål:

 

 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 06.02.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto)