Gratulerer med dagen, «Elscha»: Signerte proffkontrakt på 17-årsdagen!

I dag signerte El Schaddai «Elscha» Furaha proffkontrakt med LSK - på sin egen 17-årsdag. Til stor glede både for pappa Josue Claude Furaha og akademisjef Toni Ordinas.

Annonse:

Spisstalentet har tatt store steg siden han ble hentet fra Vålerenga tidligere denne sesongen, og nå har han skrevet under på avtalen som gjør at han er LSK-spiller de neste tre årene. Proffkontrakten gjelder fra 1. januar 2024, men han har allerede blitt varm i trøya på A-lagstreningene.

- Dette har vært den soleklart beste sesongen i min karriere, og det er veldig deilig å kunne signere for Lillestrøm på bursdagen min. Jeg har blitt godt tatt i mot, og er veldig fornøyd med klubben og hele trenerteamet, sier Oslo-gutten.

- Dette betyr mye for klubben. Da han viste interesse for å komme hit, tok det oss to dager på trening for å se at dette var en gutt som vi ikke kunne gå glipp av. Han er et rått talent. En klassisk nummer 9 og målscorer som også er sterk og en god lagspiller, sier akademisjef Toni Ordinas.

Les også: Helland spår stor fremtid for Elscha

I de siste kampene har også 17-åringen vært med på reservebenken i Eliteserien, og A-laget blir spisstalentets faste tilholdsted i tida som kommer. Vi gratulerer Elscha med både bursdag og proffkontrakt!

Se video-intervju med El Schaddai Furaha og Toni Ordinas:


Annonse fra Eliteserien: