Slik skal Bakke få maks ut av Helland i LSK

Geir Bakke og resten av støtteapparatet i LSK har slagplanen klar for hvordan klubben skal få maks ut av Pål-André Helland.

Annonse:

- Det har vært noen stressende dager for ham med masse fram og tilbake og usikkerhet i forhold til kontraktsforholdet med Rosenborg. Han har hatt mye tanker i hodet, og det har vært mye oppmerksomhet. Nå skal han få lov til å puste. Så skal vi få han ordentlig og godt i gang inn mot sesongstarten, sier Geir Bakke om LSKs ferskeste spillersignering.

Les også: Helland: - Fin, sammensveiset og sulten gjeng

Ingen aktive spillere har vunnet flere titler i norsk fotball enn Helland, og LSK-treneren klør i fingrene etter å komme i gang med å forme 31-åringen inn i spillergruppa og klubben.

- Alle har gledet seg til at han skulle komme hit. Så blir det litt opp til oss ikke å «overkille» ham med masse oppmerksomhet i tide og utide. Nå skal han få komme i gang med fotballøkter sakte, men sikkert. Få nok ball i kroppen - for han har ikke trent noe særlig fotball de fem-seks siste ukene. Så vi må være litt tålmodige. Skynde oss på den riktige måten slik at vi balanserer det riktig. Men det er gøy å se allerede nå at det er en fot og et blikk der som er bra. Og det er en skalle der som elsker alle scenarioer. Han liker at det er mye folk å se på, han liker at det er trøkk, han liker at det er spenning i kampens gang. 

I løpet av de neste dagene er planen at han skal være med mer og mer på fotballspillinga i LSK-Hallen.

- Han var med fram til spilldelen i dag. Allerede i morgen er han med på litt på spillet. Så baker vi det rolig inn mot slutten av uka, og så er han med for fullt fra neste uke, tenker jeg, sier Geir Bakke.

Les også: Helland: - Jeg vet at dette blir veldig bra

Se video-intervju med Geir Bakke:


Annonse fra Eliteserien: