Helland: - Fin, sammensveiset og sulten gjeng

Pål-André Helland (31) startet dagen med en ekstra treningsøkt sammen med Gjermund Åsen - og skryter av både lagkameratene og klubben etter sitt første møte med gjengen.

Annonse:

Allerede klokka 07.00 ruslet han og Gjermund Åsen mot Åråsen for å ta fatt på arbeidsdagen med en ekstra treningsøkt - selv om frokost-oppmøtet først var klokka 08.30. Litt over klokka 16.00 var den første arbeidsdagen over, og Helland satt igjen med et godt førsteinntrykk både av lagkameratene, støtteapparatet og treningsfasilitetene.

- Det er godt å komme i gang. Jeg merker at det er en fin, sammensveiset og sulten gjeng - med mange unggutter som er nysgjerrige og lærevillige. Jeg har også fått et veldig positivt inntrykk av apparatet rundt klubben. Jeg håper å bidra til at laget tar et ekstra steg, sier Pål-André Helland.

Han var med på det meste av fellesaktiviteten - bortsett fra selve spilløkta 11 mot 11. 

- Jeg var med fram til spilløkta i dag, og det er det meste jeg har gjort med ball i år. Jeg kunne sikkert ha vært med på hele treninga, men vi har valgt å bruke tida fornuftig. Det fotballmessige pleier å komme fort for min del, sier Helland.

Les også: Slik skal Bakke få maks ut av Helland i LSK

Gjermund Åsen strålte som en sol etter at den mangeårige kompisen og lagkameraten hadde fått på seg treningsutstyret til LSK.

- Vi snakket om at det hadde vært veldig kult og fått til dette sammen da Lillestrøm henvendte seg. Fantastisk deilig at det gikk i boks, sier Åsen.

- Hva får LSK i Pål-André Helland?

- En utrolig bra fotballspiller som skjønner fotball og som vet hvordan han skal spille de rundt seg gode. Han er opptatt av at laget skal gjøre suksess, og setter veldig høye krav til seg selv og de rundt seg. Du får en hel pakke som kommer til å løfte både spillergruppa og resten av klubben. Alt ligger til rette for at vi skal få et artig år, sier Gjermund Åsen.

Les også: Se de første bildene av LSK-Helland

Se video-intervju med Åsen og Helland:


Annonse fra Eliteserien: