Skjærstein før debuten mot Brann: - Jeg gleder meg vilt

Knut-André Søyland Skjærstein (26) gleder seg voldsomt til Eliteserie-debuten mot Brann lørdag. Det er fortsatt noen billetter igjen til klassikeren på Åråsen.

Annonse:

Mads Hedenstad Christiansen ble skadet på samling med U21-landslaget, og dermed vil den tidligere KFUM-keeperen få sin debut i Eliteserien i lørdagens kamp mot tabelljumboen fra Bergen.

Her kan du melde deg inn i Fuglafamilien!

26-åringen ser virkelig fram til klassikeren mot Brann, flomlys, dugg i gresset og solid støtte fra LSK-supporterne på tribunen.

- Det blir ikke så veldig mye bedre enn dette her. Jeg gleder meg vilt, sier Knut-André Søyland Skjærstein.

- Hvordan forbereder du deg til Eliteserie-debuten?

- Jeg har prøvd å ikke tenke så mye på det. Jeg har trent som vanlig og tenker at det er en helt vanlig fotballkamp, svarer mannen som signerte for LSK for nøyaktig en måned siden.

- Det har vært kjempefint. Jeg trives veldig godt i det som er en veldig fin gjeng. Alle koser seg og det er god stemning i gruppa, og jeg tror det blir en veldig fin opplevelse for meg også.

- Hvordan ser du på møtet med Brann?

- En tøff match. Selv om Brann har hatt et litt turbulent år, så er det ikke noe dårlig fotballag. De kommer til å gi alt. Da må vi stå klare for det som kommer. Jeg tror det blir gøy, sier Knut-André Søyland Skjærstein.

Les også: Bli en del av Fuglafamilien - helt gratis!

Se video-intervju med LSK-keeperen:


Annonse fra Eliteserien: