Mads glad for «fint» brudd

Mads Hedenstad Christiansen var tilbake på treningsfeltet i dag etter skaden han pådro seg på lørdagens U21-landslagstrening. Keeperkometen er glad for at det ikke er snakk om et komplisert brudd i håndleddet.

Annonse:

- Hånda føles helt grei. Den er litt stiv, men det jeg gjorde på treninga i dag gikk helt fint og smertefritt. Nå får hendene fri i fire uker mens gipsen er på. Jeg kommer til å bli god med beina i denne perioden, sier Mads Hedenstad Christiansen med et smil.

Les også: Bjørne feirer 23 år som speaker mot Brann

Det var under lørdagens trening med U21-landslaget den uheldige skaden oppsto.

- Ballen traff dessverre hånda hardt og litt feil. Det var veldig vondt, nesten så jeg gikk i bakken, og jeg trodde at jeg hadde røket noen bånd i samme slengen. Heldigvis var skaden mindre alvorlig enn fryktet. Det var ikke brudd i båtbeinet. Det hadde vært mye verre.

Han håper å være tilbake så fort som mulig etter landskampene i oktober. Fram til den tid vil han gjøre alt han kan for å holde formen ved like, og naturligvis støtte Knut-André Søyland Skjærstein - som ble hentet fra KFUM i august.

- Jeg skal gjøre alt jeg kan for at Knut-André skal være klar for kampene i Eliteserien. Han er en rutinert keeper, rolig og fin, god på strek og god én mot én. Jeg tror han kommer til å gjøre det veldig bra, sier Mads Hedenstad Christiansen.

Annonse fra Eliteserien: