Knut-André Søyland Skjærstein klar for LSK

Velkommen til Lillestrøm, Knut-André Søyland Skjærstein (26)! Med signeringen av KFUM-keeperen føler sportssjef Simon Mesfin at LSK har fått på plass et av Norges beste keeperteam.

Annonse:

Etter at låneavtalen med Alex Craninx ble avsluttet har Lillestrøm vært på jakt etter en ny sisteskanse som kan komplettere keeperteamet. Mesfin er svært fornøyd med at klubben har klart å få på plass 26-åringen fra Kolbotn - som har skrevet under på en avtale ut 2024-sesongen.

- Knut-André har vært blant de beste keeperne i OBOS-ligaen i flere år. Han har også en god personlighet som står i stil med prestasjonene på banen, og passer godt inn i det keeperteamet vi ønsker å bygge opp her. De to siste årene har vi gått for korttidsløsninger for å sørge for at keeperteamet var godt nok. Etter hvert som Mads Hedenstad Christiansen har utviklet seg, var tiden inne for å se på en langtidsløsning nå. Vi er veldig fornøyd med Mads sin utvikling som førstekeeper. Vi har også en ung og lovende keeper i Jørgen Sveinhaug som også er med i fremtidsplanene. Nå er vi meget godt rustet på keeperplassen i årene som kommer, sier sportssjef Simon Mesfin.

Som klubblegenden Frode Kippe kommer den 190 cm lange keeperen fra Kolbotn. Derfra gikk veien via Follo til KFUM. De siste årene har han vært aktuell for overgang til flere klubber i Eliteserien, og han er veldig glad for at han nå kan kalle seg Lillestrøm-spiller.

- Det har gått fort og vært en veldig ryddig prosess etter at jeg fikk vite om interessen. Jeg gleder meg veldig. Mads har stått bra, men jeg føler jeg har stått bra i KFUM også - og tar med meg en god fighting-spirit inn i keeperteamet. Gleder meg til å bli kjent med Mads og jobbe godt sammen med ham. Så skal vi krangle om plassen og gjøre hverandre best mulig. Man vil lagets beste selv om det bare er én plass å kjempe om, sier Knut-André Søyland Skjærstein.

Les også: Takk for innsatsen og lykke til i KFUM, Emil!

- Da jeg var yngre var jeg keeper både i fotball og håndball. Etter hvert trakk fotballen det lengste strået, ikke minst etter at jeg fikk tre hjernerystelser som håndballkeeper. De siste årene har jeg tatt steg for steg og klatret i gradene. Jeg gleder meg veldig til å fortsette karrieren på Åråsen, tillegger den sympatiske målmannen.

Annonse fra Eliteserien: