Takk for innsatsen og lykke til i KFUM, Emil!

Emil Gundelach Ødegaard (22) avbryter låneoppholdet i Stjørdals-Blink og melder permanent overgang til KFUM. Vi ønsker å takke Skjetten-gutten for godt samarbeid i mange år.

Annonse:

Sportssjef Simon Mesfin, også han fra Skjetten, er stolt over nivået på egenutviklede keepertalenter som er blitt dyrket fram i LSK. 

- I mange år har keeperutviklingen til LSK holdt et høyt nivå i utviklingsavdelingen. Spesielt Vidar Bekkevold skal ha mye av æren for at både Emil Gundelach Ødegaard og Mads Hedenstad Christiansen har lært seg sin ABC på en pedagogisk fin måte. Etter hvert har også Jon Knudsen kommet inn og bidratt med sin kunnskap og erfaring. LSK er veldig stolte over at vi har fått lov til å tilrettelegge for god keeperutvikling både for Emil og Mads, sier Mesfin.

Etter utlån til Grorud og Stjørdals-Blink de siste årene er begge parter enige om at overgangen til KFUM er et riktig steg for Emil Gundelach Ødegaard. Den lovende keeperen har skrevet under på en avtale ut 2023-sesongen.

- Emil er en keeper som absolutt kan komme til å prege OBOS-ligaen og utvikle seg videre, og vi kommer til å følge ham tett i årene som kommer. Vi ønsker å takke Emil for denne gang, og ønsker ham masse lykke til videre i veldrevne «Kåffa», sier Simon Mesfin.

Annonse fra Eliteserien: