Sigurdarson: Klar for comeback - stolt av lagkameratene

- Kroppen er perfekt. Jeg er klar for fotball, sier Björn Bergmann Sigurdarson etter å ha gjennomført den første fotballøkta med LSK siden 2012. 29-åringen rakk å vise noen lekre detaljer, men var mest opptatt av å skryte av lagkameratenes innsats mot Kongsvinger.

Annonse:

De siste dagene har han trent i styrkerommet, men i dag var det tid for å få gress under føttene og ballen i beina.

Og den islandske spissen rakk å vise seg fram i spillsekvensen med de som ikke startet gårsdagens kamp.

- Det var veldig morsomt. Godt å være tilbake på gress og spille fotball med gutta. Det var gøy. Det er vel fem måneder siden jeg spilte ordentlig fotball, men kroppen er perfekt. Jeg er klar for fotball, sier Sigurdarson.

KLAR FOR LSK-TRENING: Her er Björn Bergmann Sigurdarson på vei til sin første LSK-trening på gress etter han signerte kontrakt tidligere i august. Foto: Emil Saglien Ruud
KLAR FOR LSK-TRENING: Her er Björn Bergmann Sigurdarson på vei til sin første LSK-trening på gress etter han signerte kontrakt tidligere i august. Foto: Emil Saglien Ruud

To kamper gjenstår for Lillestrøm før 29-åringen er spilleberettiget: Strømmen på torsdag og Øygarden på søndag. I den viktige kampen mot Ranheim på Åråsen 8. september er det duket for «BBS»-comeback.

- Jeg gleder meg til 8. september (mot Ranheim). Da er jeg klar til kamp.

Han fulgte 3-0-triumfen borte mot Kongsvinger på TV, og var svært fornøyd med det han fikk se.

Les også: Årsbeste mot KIL: Sjekk den delikatessen

- Jeg ble veldig stolt. Det var den beste kampen jeg har sett så langt. Det var bra trøkk og de hadde bestemt seg for at de absolutt skulle vinne kampen. Det var godt å se, sier Sigurdarson.

Det er åtte poeng opp til Ranheim på direkte opprykk, men publikumsyndlingen ser lyst på LSK-høsten.

- Det er ikke så mange poeng opp. Hvis vi fortsetter som i går, så er det mulig. Jeg tror vi skal klare det. Det er bare å glede seg, sier Björn Bergmann Sigurdarson.

Les også: Slørdahl strålte fra start: - Utrolig gøy

Se video-intervju med den hjemvendte helten her:


Annonse fra Eliteserien: