Bli med på laget!

Lillestrøm Sportsklubb er inne i en meget spennende fase, hvor vi arbeider hardt med en 5-års plan som skal hjelpe oss tilbake i toppsjiktet i Norge. Vi ønsker stabilitet og utvikling, så derfor jobbes det hardt med identitet, plan, strategi, målsetninger og gjennomføringstiltak. Vi har en historie i klubben vi er stolte av, men vi er overbevist om at den beste tiden ligger foran oss.

Annonse:

Vi ønsker deg med på laget!

Lillestrøm Sportsklubb er inne i en meget spennende fase, hvor vi arbeider hardt med en 5-års plan som skal hjelpe oss tilbake i toppsjiktet i Norge. Vi ønsker stabilitet og utvikling, så derfor jobbes det hardt med identitet, plan, strategi, målsetninger og gjennomføringstiltak.

Vi har en historie i klubben vi er stolte av, men vi er overbevist om at den beste tiden ligger foran oss.

 

Samarbeid basert på vinn-vinn

Vi i Lillestrøm Sportsklubb er i dag regionens beste bedriftsnettverk og ønsker oss derfor flere samarbeidspartnere som kan bidra til å utvikle våre konsept videre.

Vi inviterer derfor din bedrift til et fruktbart samarbeid som baserer seg på en vinn-vinn situasjon, med en klar målsetning om at det skal være økonomisk lønnsomt å være en samarbeidspartner av LSK. Vi jobber målrettet for at den enkelte samarbeidspartner skal få igjen mer enn sin investering i LSK, enten gjennom økt omsetning, eller økt profilering av sin bedrift. Selv om vi er stolte av hva som er oppnådd, er vi samtidig ydmyke og helt avhengige av et tett samarbeid med næringslivet for å kunne drive videre som i dag, samt nærme oss vår målsetning om å representere Norge i internasjonale turneringer. Denne målsetningen bygger på den ovennevnte 5-års planen.

 

Business, synlighet og intern motivasjon

En av våre målsetninger er at LSK skal være det mest interessante sponsorobjektet i Norge, samt at vi skal bringe fotballopplevelser for flere enn bare våre egne supportere. Vårt samarbeid med næringslivet har ikke bare ført til økt profilering og synlighet for våre partnere, men også økt business. Tilbakemeldingene fra våre sponsorer viser til stor grad av økt intern motivasjon og entusiasme i den enkelte bedrift. Dette har vi svært mange gode referanser på.

Vi selger Nettverk til forrett, Business til hovedrett og Fotball til dessert…. noe som betyr at vi er svært opptatt av et samarbeid med oss i LSK skal bidra til å skape ekstra inntekter for deres bedrift. Vi har allerede ca 140 lokale, regionale og nasjonale bedrifter vi samarbeider med og som kan bli potensielle kunder eller leverandør til deres bedrift.

Det skal lønne seg å være en del av Lillestrøm Sportsklubb sin sponsorpool. Ønsker du å se nærmere på alle mulighetene for din bedrift? Ikke nøl med å kontakte oss.

Vil du bli samarbeidspartner? Se detaljer her: 

Hovedpartner

Gullklubben

Sølvklubben

Bronseklubben

1917-Klubben

 

For mer detaljer kan du se utfyllende detaljer her:

Markedskonsepter

 

Salgssjef

Espen Søgård
+47 90 04 27 61

 

Daglig leder/Markedsdirektør 

Robert Lauritsen
+47 90 77 51 86

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: