Årsbeste mot KIL: Sjekk den delikatessen!

(Kongsvinger - Lillestrøm 0-3) Se så iskaldt Daniel Gustafsson lobber over KIL-keeperen mens utspilte motstandere står og ser på! Drømmeangrepet etter 68 minutter sørget for at LSK tok en bunnsolid tremålsseier på Gjemselund.

Før det hadde Thomas Lehne Olsen og Aleksander Melgalvis scoret to ganger før pause. Kaptienen luktet en keeperretur etter et godt Kaan Kairinen-skudd, og fikk det som bestilt etter 22 minutter.

Like før pause doblet Aleksander Melgalvis ledelsen da han kriget inn en corner.

Kongsvinger hadde også et par store sjanser i første omgang, men Mads Hedenstad Christiansen reddet mesterlig - ikke minst da Adem Güven var helt alene med LSK-keeperen.

I andre omgang kontrollerte Lillestrøm kampen fullstendig. Og etter 68 minutter kom kampens flotteste mål på en strålende kontring: Magnus Knudsen headet en pasning fra Fredrik Krogstad rett i bakrom der en sprintende Thomas Lehne Olsen slo inn foran mål på første berøring. Daniel Gustafsson tok frekt i mot ballen ved å dra en Cruyff-finte - før han lobbet iskaldt over Kongsgvinger utspilte keeper etter 22 minutter.

Et aldeles strålende mål av Gustafsson - og dermed kunne de gule og svarte slippe jubelen løs: Seieren over Kongsvinger var både imponerende og bunnsolid. Og utvilsomt årsbeste av LSK.

- Ja, dette var årsbeste. En meget solid bortekamp. Vi slipper til veldig lite, og løper for hverandre - i hvert fall i hele andre omgang. Da er vi veldig, veldig gode. Meget moro å være med på, sier Thomas Lehne Olsen.

Nå venter Strømmen på Åråsen på torsdag.