Sheriff stråler som stopper

Få - om noen - Lillestrøm-spillere stråler mer enn Sheriff Sinyan (23) for tida. Han har virkelig funnet seg selv som midtstopper, og ser ut til å gå mot en god sesong.

Annonse:

Tidligere har han vekslet mellom å være midtstopper og midtbanespiller. Nå ser han ut til å bli dyrket som krumtapp i midtsforsvaret. Og er godt fornøyd med det.

- Ja, jeg regner med at jeg blir midtstopper nå. Jeg har spilt stopper siden vi startet opp igjen, og jeg trives der, sier Sheriff Sinyan.

Trener Geir Bakke har latt seg imponere av egenskapene til gutten som var ute i to år med en alvorlig kneskade. Nå er han tilbake - minst like god som før han ble skadet.

Les også: Sheriff glitret i comebacket: - Kriblet litt ekstra

- Vi har startet oppkjøringen bra, og har trent godt. Vi begynner å komme i god form. Det lover bra, sier 23-åringen fra Holmlia.

Han er også glad for at han får mye tillit av trenerteamet.

- Jeg har fått gode tilbakemeldinger. Det har vært gode økter, og jeg er glad for at det har gått fremover og at jeg har funnet formen.

Her kan du kjøpe sesongkort for 2020!

LSK er godt i gang med sesongoppkjøringen og har så langt slått Tromsø 2-0 og Ull/Kisa 3-0. På lørdag venter Mjøndalen i LSK-Hallen klokka 14.00.

- Jeg er optimist. Det ser bra ut. Det gjelder ikke å slippe inn mål. Og være frie fugler fremover, sier Sheriff Sinyan.

Les også: Sheriff Sinyan signerte kontrakt ut 2022

Se video-intervju med Sheriff Sinyan her:


Annonse fra Obos-ligaen: